کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلیل برای ممانعت از فیلم نگاه کردن نوجوانان (پیشنهاد دهید)
۸:۴۸, ۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام علیکم
بنظرم برای مسائل شرعی (حلال یا حرام بودن پول بیشتر برای دانلود این چیزا چون بنظرم بهرحال کسی که داره چیزی دانلود میکنه بایدبه اندازه مصرفش پول بده (جدا از محتویات چیزی که دانلود کرده ))
برای این مسائل شرعی به یه روحانی متخصص در شرعیات مراجعه کنید بهتر و دقیق تر میتونن راهنماییتون کنن .
بعد اینکه من هرچی فک کردم دیدم اکثریت این رنج سنی اطراف خود بنده هم حالت جبهه گیری رو در برابر این خواسته ها(بعضی فیلمها و بازی ها و غیره رو دانلود نکردن)دارند چون بچه ها تو این سن هم کنجکاون هم کمی تاقسمتی هوای آسمونشون لجبازه و شما تقصیری ندارید که گفته ی شمارو نمی پذیرن

این مسئله یک "فرهنگ" هستش که بنیادین نشده متاسفانه
البته من با ممنوعیت و این روشهای کلیشه هم مخالفم چون به نظرم بازتاب خوبی نداره .

درصد خیلی کمی با ممنوعیت بی خیال قضیه میشن و سرشون رو با یه چیز دیگه گرم میکنن ولی اکثریت میرن از جای دیگه بالاخره بدست میارن
و نگاه میکنن و بازی میکنن و ..

میتونیم اصلا خودمون کاری کنیم که این نسل توشون نیاز به ساخت فیلمای خوب به وجود بیاد .خودشون حرکت کنن و سینماشون رو بسازن.(در حد تئوریه!)
یکی از عزیزان گفتن که سینمای ما از هالیوود عقبه . بله عقبیم ولی نه خیلی مثلا بعضی فیلمای ایرانی که ساخته میشه (فقط فقط از نظر مشخصات فنی ساخت ) توی کشورهای اروپایی خیلی هم استقبال میشه . حالا فیلمنامه و محتویاتش هم بعضیاش برای خود ما واقعا آزار دهندس ولی برای اونا جالبه . بهرحال
اینم در نظر بگیریم که عقبیم ولی ما موارد اینترتیمنت دیگه ای مثل کتاب داریم که کاش میشد تبلیغات رو از هالیوود یاد بگیریم ! و فرهنگ کتابخونی رو برای بچه ها و بزرگا حتی!! نهادینه کنیم . که این بچه از کتاب فراری نباشه و تا اسم کتاب میاد نترسه !
من خودم بچه بودم ترجیح میدادم کتابای هری پاترو بخونم ولی وقتی مامانم بهم داستان راستان رو داد دیدم نه میشه بیشتر از تخیل و آرزوهای محال داشتن مث مدرسه جادوگری و.. خوبی کردن و کمک به دیگران و غیره رو هم یاد گرفت .
اونجا فهمیدم که باید بزرگ بشم و این دنیا جایی واسه پیشرفت و حرکته نه یه جا برای تخیل و درجا زدن.
چون تو اون کتابا چیزی جز ارائه یه سری تخیلات محال و آرزوهای دست نیافتنی چیزی بهت نمیداد دقیقا کاری که الان هالیوود با فیلماش با روحیات یه نوجوون یا جوون جهان سومی میکنه که ببین زندگی اینه (به عنوان کسی که چندین سال فرانسه بوده). نتیجه یا این میشه طرف ازمملکتش بدش بیاد بخواد بره یا میره و از نزدیک می بینه که اینا فقط یه بسته بندی قشنگه . وقتی درشو باز کنی هیچی نیست .

و به نظرم اگه توی مدرسه و خانواده یه پیش زمینه مناسب براشون ایجادبشه که بهشون اطمینان داده بشه ما صلاحتون رو میخوایم دیگه این جبهه گیری رو ندارن . اگه با خیلی چیزا برای "بلوغ فکری "مثل کتابای خوب ،فیلما و انیمیشن های خوب آشناشون کنیم خودشون کم کم ازین دنیای والت دیزنی و غیر حقیقی سرد میشن و فاصله میگیرن .
برای کافی نتتون من چنتا راه حل دارم که اولی یکمی هزینه می بره Big Grin توی کافی نتتون بجای ممنوعیت از راه دوستی وارد بشید .
مثلا چنتا فیلم و انیمیشن خوب رو بذارید تو یه دی وی دی یا مثلا چنتا پی دی اف کتاب خوب (با حق کپی رایت البتهBig Grin) یا حتی سخنرانی های جذابBig Grinبدید به بچه ها طوری که عادت کنن به کافی نتتون ! (سوال پیش میاد چرا من مدیر تبلیغات نشدمHuh Big Grin )
بهر صورت کار فرهنگی هزینه میبره . CoolBig Grin
یا اینکه این پیشنهادو با مسئول فرهنگی منطقه ای که توش هستید بالاخره سازمانی مسجدی چیزی هست که کار فرهنگی بکنه در میون بذارید (خدارو چه دیدید شاید کمک کردن،یه ضرب المثل بود تیری در تاریکی بقیشو نمیدونم !! ) . اگرم نشد کم کم شروع کنید بهرحال کارخیره خدا هم گسترشش میده .

دومی یکم ساده تره . روی مرورگرتون یه بسته پیشنهادی دانلود بهمراه لینک بذارید (شامل همون مواردی که دی وی دیشو خواستید بزنید )که بیان دانلود کنن پولشم بدنBig Grin . بالاخره از صد نفر رو یه نفر که جواب میده: ))))

بعد اینکه دیگه اگه واقعا نشد مثلا قانون بذارید دانلود با حجم بالای 200م در این مکان انجام نمیشه. یا مثلا اصن دانلود به قصد فیلم هالیوودی و بازی های خشونت آمیز حرام است : )))) صاحاب کافی نت راضی نیست و غیره : ))))

بازم میگم به نظرم شما واقعا مسئولیت کارای دیگرانو ندارید و اینکه دغدغه دارید و نگرانید مبادا تو کافی نتتون آسیب فرهنگی به بچه های مردم برسه واقعا حسن نیت و وجدان کاری شمارو نشون میده .چیزی که امروزه خیلیا ندارن ...
بگذریم . بازم بنده پیشنهاد میکنم برای اطمینان به یک متخصص مسائل شرعی هم مراجعه کنید Smileو اینکه فک میکنم اگه چیزی به ذهنم رسید دوباره عرض میکنم .

========================================

(۲/اسفند/۹۳ ۳:۵۰)aaaaa نوشته است:  وقتی هم که قند شکن میخواستیم یه چیز کند راه مینداخت که صفحه اول فیس بوکم باز نمیکرد
و بعد از اون من دیگه متحول شدم
الآن خودم 512 دارم + چند تا قند شکن عالی
Big GrinBig GrinBig Grin
شما که قندشکن رو فی*ل*تر فرمودید ف.ی.س بوک رو هم "قند" میکردید خب!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: دلیل برای ممانعت از فیلم نگاه کردن نوجوانان (پیشنهاد دهید) - faateme-313 - ۲/اسفند/۹۳ ۸:۴۸

[-]