(۲۳/اسفند/۹۳ ۰:۳۳)مجتبی110 نوشته است: آهان پس...
استاپ...
جمهوری از اول کشک بود...
قربون دهنتون منتظر بودم همینو ببینم. چرا رودربایستی دارید؟
مرحوم درست پسند هم همینو می گفت قبلنا. می گفت امام می خواست روی شاه رو کم کنه. و باقی موارد که چون الان نیست نمی گم.
حالا اینکه خدا با ماست یا با اوناست هم سوال جالبه! که اگه حل بشه اون وقت می شه گفت حرف حسن آقا درسته.
همه می گن با ماست....
تکفیری
مفتی
کشیش های قبل از رنسانس
یهودی ها از اول تا الان
و
و
و
من که از اول این تاپیک گفتم از سر خر بلند شید بیاید پایین دندوناشو بشمارید ولی الان فهمیدم بابا تعداد دندون خر اصلا مهم نیست 
البته که جمهوری به اندازه اسلامی مهم است اما با در نظر گرفتن خدا؛ چون او از همه مهم تر است. اسلام می گوید که جمهوری چگونه باید باشد و جمهوری هم می پذیرد که اینگونه بهترین است. آن وقت با هم به خوبی و خوشی تا آخر عمر زندگی می کنند! چرا؟ چون خداوند فرموده است که کنار هم باشند تا رشد کنند و الا یک دست صدا ندارد. مثل عقل و نفس است. عقل می گوید این بهتر است و نفس هم می گوید باشد! و الا نفس اگر بگوید عقل غلط کرده و آن یکی هم بگوید تو هم غلط کردی همین می شود که هزاران سال است ادامه دارد. عقل معیار تعیین می کند و نفس هم کمک می کند با رعایت این معیارها کل حقیقت یک انسان رشد کند. همین طور که اسلام مسیر می دهد و جمهوری می پذیرد در آن مسیر به حرکت در می آید و موفق می شود و الا اگر اسلام بود و جمهوری نبود اسلام بستری برای رشد نداشت و اگر جمهوری بود و اسلام نبود این ره که تو می روی به بی راه است می شد. یکی مسیر می دهد و دیگری نیرو می دهد. مثل علم و قدرت و .........
جدال آدم و شیطان بعد هم هابیل و قابیل و الان هم شیعه و تکفیری و صهیونیست و غیره جزء لاینفک عالم ماده ی فعلی است. اگر قرار باشد که یک عده ی حق را پیدا کنند و همه هم قبول کنند که دیگر اسم اینجا عالم ماده نمی شود می شود برزخ و قیامت و ....ذات این عالم این است که دو چیر در یک مکان نمی گنجد و دشمنی ایجاد می شود. این دلیل نمی شود چون تکفیری هم خودش را حق می داند و صهیونیست هم خودش را حق می داند و شیعه هم همینطور پس حق را با دموکراسی روشن کنیم. می شود؟ ساکنان عالم ماده باید تن دهند به این جنگ ها تا ان شاء الله با مجاهدت عده ای در پناه رحمت الهی این فاصله بین عوالم با ظهور بقیه الله(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اندک شود و عالم بعد ظهور محقق شود.