|
بنایی عجیب! در مکان و با نام و کاربردی که باور کردنش سخت است
|
|
۸:۵۸, ۸/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۴ ۹:۰۱ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۸/فروردین/۹۴ ۲:۵۳)M03TAFA نوشته است: دوستانی که میگن مسجد باید ساده باشه حسینیه باید ساده باشه بهتره برن سنت ساخت مسجد و احادیث و ایات قرآن رو در باره مسجد مرور کنن . اولین مسجد حیاط خانه پیغمبر بود برین ببینین چه وسعتی داشته مقابل خونه های اطرافش. چند نفر تئش جا میشدن . کعبه یا مسجد الحرام ب نسبت زمان ساختشون چه مصالحی استفاده شده و چه عظمتی داشته . این از سنت تو قرآنم اومده یه ایه ک دقیق یادم نیست کجا بود ک هنگام رفتن به مسجد زیور الات خودتونو همراه خودتون ببرین ، باز حدیث داریم که نماز جماعت باید در نهایت عظمت و شکوه برپا شه که این امر حتی واجب تر از خود ارکان نماز شده به قسمی که اگه از سجده زود تر از امام بلند شدی باید باز سجده کنی (ینی ب نمازت یه سجده اضاف میشه )سلام ببینید این حرف شما کامل نیست داریم که نمای داخلی مسجد باید ساده باشه تا ذهن نمازگزار رو از یاد خدا دور نکنه!بحث هزینه و بعد و ... نیست ، بحث معماری داخلی هست. اون که شما می فرمایید با زینت و عطر و ... برید ، بله ، دلیلش هم این هست که نمازگزار ها رغبت کنند هم رو ببینند و دوست داشته باشند بیشتر بیان مسجد ، بنده هم گفتم مسجد باید معطر باشه ، نمی گم که نمای داخلیش باید زشت باشه ، نه خیر باید زیبا باشه ، لیکن نباید حواس پرت کن باشه. مثلا من خودم خیلی وقتا نقش فرش رو دیدم سر نماز حواسم کامل پرت شده.یا مثلا کاشی کاری حواس آدم رو پرت می کنه.لذا حداقل قسمت روبروی نمازگزار باید حتی الامکان ساده باشه. (۸/فروردین/۹۴ ۱:۵۴)عبدالرحمن نوشته است: اینکه میگن گنبد و مناره از معماری ایران قبل اسلام برداشته شده رو کاملا قبول ندارم (یعنی کمی قبول دارم)گنبد و مناره محل نگهداری آتش برای آتش پرست ها بوده. در ضمن بحث من بیشتر در زمینه معماری داخلی مساجد هست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |