کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیش بینی توافق هسته ای در سریال ۲۴
۰:۵۹, ۲۴/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۴ ۱:۰۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #16

بسم الله الرحمن الرحیم

از دوستان عزیز تقاضا دارم جوری صحبت نکنن که کسانی که سریالهای امریکایی رو دنبال میکنن (عذر میخوام) خندشون بگیره

البته بنده این سریالها رو دنبال نمیکنم ولی دورادور خبر دارم. افسانه سرایی و خیال پردازی عنصر جدا نشدنی این سریالها هستش.
بعنوان مثال نشون میدن که به ایران حمله کرده اند ، نشون میدن که ایران یا القاعده با تانک !!!! به آمریکا حمله کرده. یا مثلا یکی از استانهای رژیم صهیونیستی رو جزو امریکا نشون میدن و حوادثی رو رقم میزنن ، یا نشون میدن کلاهک های هسته ای امریکا رو تروریست ها دزدیده اند ! و.....
حالا این وسط ده دوازده سال پیش یکی از آرزوهاشون یعنی توافق با ایران رو داخل فیلم اوردند شانسی درست در اومده. اونم فقط عددش و یه کلمه ی حسن ! دیگه چیش درست در اومده؟
تازه عددش هم اگر درست در اومده نقص سیستم مذاکره کننده ی امریکایی هستش. چرا که نشون میده پشت سر تیم مذاکره ی امریکا نه اتاقهای فکر نه مراکز مطالعات استراتژیک ، بلکه هالیوود و فیلم و سریال تعیین کننده ی سیاست کد خدای بعضی ها هستش.

اگر من زلزله رو پیش بینی کنم هنر کردم. وگرنه اگر من روی کاغذ بنویسم تاریخ 1 اردیبهشت 94 ساعت 9 شب یک لیوان آب خواهم خورد و بعد اون رو محقق کنم خودم هیچ هنری نکردم (دقیقا شرایط موجود)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قاتل مرگ ، rezamohammadi
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: پیش بینی توافق هسته ای در سریال ۲۴ - Havbb 110 - ۲۴/فروردین/۹۴ ۰:۵۹

پرش در بین بخشها:

بالا