|
پیش بینی توافق هسته ای در سریال ۲۴
|
|
۲:۴۴, ۲۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۴ ۰:۵۹)Havbb 110 نوشته است: از دوستان عزیز تقاضا دارم جوری صحبت نکنن که کسانی که سریالهای امریکایی رو دنبال میکنن (عذر میخوام) خندشون بگیره من خودم بسیاری از سریال های آمریکایی رو دنبال میکنم ولی خندم نگرفت! (۲۴/فروردین/۹۴ ۰:۵۹)Havbb 110 نوشته است: حالا این وسط ده دوازده سال پیش یکی از آرزوهاشون یعنی توافق با ایران رو داخل فیلم اوردند شانسی درست در اومده. ![]() خوبه چه اعتماد به نفسی.....اونوقت چرا باید آمریکا آرزوی توافق با ایران رو داشته باشه؟؟؟ (۲۴/فروردین/۹۴ ۰:۵۹)Havbb 110 نوشته است: اونم فقط عددش و یه کلمه ی حسن ! دیگه چیش درست در اومده؟ یعنی اینکه یه عدد و یه اسم درست در بیان برای شما عجیب نیست؟؟؟ صرفا یک پدیده اتفاقی میدونید؟؟؟ (۲۴/فروردین/۹۴ ۰:۵۹)Havbb 110 نوشته است: . وگرنه اگر من روی کاغذ بنویسم تاریخ 1 اردیبهشت 94 ساعت 9 شب یک لیوان آب خواهم خورد و بعد اون رو محقق کنم خودم هیچ هنری نکردم (دقیقا شرایط موجود) بله دقیقا منم همینو میگم..... اتفاقی هم که این روزها میفته مثل همون لیوان آب خوردن از قبل برنامه ریزی شده .... حالا شما چه اصراری دارید که بگید اتفاقی هست این قضیه؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |