|
بحث حول مذاکرات و انرژی هستهای
|
|
۲۲:۱۴, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۴ ۲۲:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: رجا نیوز ... خورده که اخبار اشتباه رو نقل میکنه. شما حرف این ها رو باور میکنید؟ یک روز روحانی میگه حقوق هسته ای ایران به رسمیت شناخته شد. چند روز بعدش اقای عراقچی تو مدرسه ی معصومیه میاد میگه روحانی اشتباه کرده( با ادب دروغ گفته ) این رو خودم صوتش رو شنیدم.در ضمن راجع به این خبر بنده منبع دیگه ای هم از مجلس دارم که این رو تایید کرده ![]() در ضمن این جوشی شدن اقا و حرف هاش و بارها تکرار کردنش که من اجازه نمیدم از مراکز نظامی بازدید بشه ، خودش خیلی چیز ها رو نشون میده. چرا اقا اینهمه رو این مسئله حساس شده؟ چرا این بحث رو بارها مطرح میکنه؟ چرا میگه من از دانشمندان و فرزندانشون دفاع میکنم؟ هممون میدونیم که تا چیز خیلی مهمی نباشه اقا اینقدر رو یک مسئله مانور نمیده. لطفا چشماتون رو باز کنید..... این دولت بارها دروغگو بودنش رو اثبات کرده. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنان مهم رهبر معظم انقلاب پیرامون مذاکرات و توافق هسته ای | انتصـار | 16 | 9,815 |
۷/شهریور/۹۶ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: as2017 |
|
| پاسخ رهبر به نامه رئیسجمهور درباره سرانجام مذاکرات هسته ای | مصباح | 9 | 3,582 |
۳۰/دی/۹۴ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| ۴ درس از مذاکرات هستهای برای مذاکرات کاری تان | میکا | 0 | 1,041 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۲:۰۶ آخرین ارسال: میکا |
|
| پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیسجمهور درباره مذاکرات هستهای | حسن.س. | 12 | 5,769 |
۲۶/تیر/۹۴ ۵:۱۸ آخرین ارسال: legend-nozhyn |
|
| خطوط قرمز نظام در مذاکرات هسته ای (کاملا خلاصه و کاربردی) | Islam | 2 | 1,708 |
۶/تیر/۹۴ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| مذاکرات هسته ای - عبرت - خطوط قرمز نظام | بیداری اندیشه | 4 | 2,995 |
۱۴/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۹ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|

![[تصویر: 1045826_859.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/3/3/1045826_859.jpg)
) این رو خودم صوتش رو شنیدم.