|
تهمت فحشاء روزنامهی گاردین به زائرین عراقی
|
|
۹:۰۱, ۱۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
(۱۰/خرداد/۹۴ ۱:۳۱)پارمیس نوشته است: تسنیم خانوم . خانوم پارمیس، خدا خیرتون بده ![]() این همه گفتم و دوستان گفتند که بگیم این خبر کذب و دروغ محضه که با عقل جور در نمیاد من نگفتم چشم پوشی کنیم چون فتنه ایجاد می شه، گفتم که خبر کلا از ریشه دروغه که فتنه ایجاد کنند کاملا هم دروغ بودنش تابلو و مشخصه! اگه کسی واقعا هدفش تفریحات جنسی باشه، به راحتی تو همین کشورهای همسایه می تونه به خواستش برسه. همچین با عقل جور در نمیاد که انقدر خودش رو به زحمت بندازه تو ایران. از طرفی خودتون رو ارجاع می دم به حرف خودتون : اینجا ایرانه نه کشورای دیگه. درسته وضع فرهنگیمون داره روز به روز افول می کنه و از اون فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی داریم دور و دورتر می شیم، ولی هنوز این فساد و فحشا تا این حد ریشه ندوونده که بخواد از کشورای دیگه توریست جنسی جذب کنه!!!! این یه فتنه ی دیگست که به پا داره می شه شبیه همون فتنه ی هتل مهاباد منتها در مقیاس و وسعتی به مراتب خیلی خیلی بیشتر اگه تو اون فتنه، هدفشون تخریب کارکنان نظام بود، اینجا دیگه هدفشون فراتره و دارن بین دو کشوری که هر دو درگیر جنگ با داعش هستند(حالا یا مستقیم یا غیر مستقیم) اختلاف ایجاد کنند این دست اخبار اگه به سطح شبکه های اجتماعی کشیده شه، پتانسیل یه انفجار خیلی خیلی قوی رو دارند اینه جادوی رسانه و تکنولوژی های جدید که فکر و ذهن مخاطب رو کنترل و مسحور می کنند و قدرت تفکر رو از اون می گیرند (منظورم شما نیستا، منظورم طرح و برنامه ی فتنه گراست). وقتی که طرف رو تا حد ممکن احساساتی و غیرتی کردن و خونش رو به جوش آوردن، حالا همچین شخصی آماده ی انجام هر کاریه که اون احساساتش رو باهاش آروم کنه، هتل آتیش بزنه، بریزه تو خیابان عابربانک و ... بشکونه و هر کار دیگه ای. (وقتی می گن شبکه های اجتماعی تهدیدی برای امنیت ملیه، صرفا بحث جاسوسیش مطرح نیست. اون فقط یه بعدشه. از اون گسترده تر این جادوی شبکه هاست که مخاطب رو مسحور و وادار به هر کاری می کنه.) خدا از فتنه گرا نگذره (منظورم صاحب تاپیک نیستا )، بالاخره شبیه همون هتل مهاباد مشخص می شه که پشت این اخبارهای زرد و دروغ، فتنه گران همیشه در صحنه ی آل سعود هستند.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |