کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عضویت در شبکه های اجتماعی موبایلی، خطری برای امنیت ملی
۱۰:۵۷, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #44
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۰:۳۲)عمار94 نوشته است:   من هم اميدوارم دنيا به همون زيبايي باشه كه شما تصور ميكنيد كه متاسفانه نيست ، در مورد كودكان و نوجوانان وقتي خود تي وي داره مستقيم تبليغ ميكنه براي جايزه به كودكانتان تبلت بخريد قطعا جرياني در حال شكل گيريه ، و مشاهدات جامعه پيرامون هم اين موضوع رو رد نميكنه ، كما اينكه نظر من اين بود افراد تا زمان بلوغ عقلي اصلا نبايد تنها وارد فضاي مجازي شوند كه شما محدود به سن دبستان كرديد! و متاسفانه شما به سوال اصلي من پاسخ نداديد؟

با توجه به اينكه حضور در شبكه هاي مجازي صرفا كاركرد سرگرمي دارد ، وبا توجه به محدود بودن شبانه روز ، حضور در فضاي مجازي جايگزين كدام فعاليت شما در زندگي واقعي خواهد بود؟....كار _ صله ارحام _ عبادت _ گردش و تفريح _گفتگو با دوستان_ خواب _ ارتباط با خانواده _درس خواندن و مطالعه....

پاسخ به اين سوال (نه براي من بلكه براي خودتان) بسيار مهم خواهد بود
متاسفانه خير ، تمام دغدغه هام دقيقا حاصل مشاهداته ، نگاه دقيق تري به اطراف خود بياندازيد قطعا شما هم دغدغه مند خواهيد شد!
تمام جواب پاسخ هاتون در مورد جایگزینی ... صله ارحام ، تفریح و ...
یک کلمه هست برنامه ریزی و فرهنگ سازی.
بنده هرروز تو اجتماع هستم با توجه به شغلی که دارم همیشه در حال تعاملات اجتماعی هستم ، دغدغه های من فراتر از این حرفاست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: م.ط.مولایی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: عضویت در شبکه های اجتماعی موبایلی، خطری برای امنیت ملی - Rangheshafagh - ۱۱/خرداد/۹۴ ۱۰:۵۷

[-]