کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح موهن روزنامه آرمان درباره شهدای غواص
۱۵:۵۷, ۲۸/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۶:۰۰ توسط آیات.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۵)فدايي ولايت نوشته است:  قاتلو یعنی پیکار کنید ، عین ترجمه کتاب دینی امسال
آتیشتون تنده هااا !!! بله ما نمیفهمیم ، شما که میفهمید بفرمایید با دلیل حرفتون رو توی اون تاپیکی که معرفی کردن اثبات کنید !!

بله ، دقیقا شما

سلام خب پیکار کنید یعنی چه؟ به این آیه دقت کنید ومعنای قتلوا رو دریابید ببینید چه جور ترجمه کرده: قاتلوا و قتلوا هر دو از یک فعل هستند اما میبینید که قتلوا یعنی کشته شدند

فَاسْتَجَابَ لَهُمْ رَبُّهُمْ أَنِّي لَا أُضِيعُ عَمَلَ عَامِلٍ مِنْكُمْ مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثَىٰ ۖ بَعْضُكُمْ مِنْ بَعْضٍ ۖ فَالَّذِينَ هَاجَرُوا وَأُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ وَأُوذُوا فِي سَبِيلِي وَقَاتَلُوا وَقُتِلُوا لَأُكَفِّرَنَّ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَلَأُدْخِلَنَّهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ ثَوَابًا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الثَّوَابِ

خداوند، درخواست آنها را پذیرفت؛ (و فرمود: ) من عمل هیچ عمل‏ کننده‏ ای از شما را، زن باشد یا مرد، ضایع نخواهم کرد؛ شما همنوعید، و از جنس یکدیگر! آنها که در راه خدا هجرت کردند، و از خانه ‏های خود بیرون رانده شدند و در راه من آزار دیدند، و جنگ کردند و کشته شدند، بیقین گناهانشان را می‏ بخشم؛ و آنها را در باغ های بهشتی، که از زیر درختانش نهرها جاری است، وارد می‏کنم. این پاداشی است از طرف خداوند؛ و بهترین پاداشها نزد پروردگار است

سوره : آل عمران
آيه : 195
جزء : 4
صفحه : 76
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حدیث عشق ، ـــ
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع