کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح موهن روزنامه آرمان درباره شهدای غواص
۱۸:۰۳, ۲۸/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۱۲ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #16

(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۲)فدايي ولايت نوشته است:  شما اگه منطقی و فهمیده هستید چرا اینجا اسپم میدید بفرمایید توی تاپیک مربوط درباره ترجمه این لغت بحث کنید
قبلاً جواب این حرف رو داده بودم:
(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۶:۰۶)ـــ نوشته است:  توى اين مبحث آيه ى قرآن رو مورد توهين خودشون قرار دادن. اونها هستن که بدون تلاش براى فهميدن دارن ويران ميکنن.
سه خط بعدش هم توضیحات تکمیلی در مورد "تلاش براى فهميدن" بود.

توی این تاپیک دارن این رو ویران میکنن. اونجا جواب بدم که چی بشه؟ حرفشون از اینجا حذف بشه تا من بعد برم در اون مبحث.
بعد هم اون مبحث ربطی به حرف اصلی من در مورد اون روزنامه هم نداره.
اونجا تنها توضیح اینه که آقای عبدالرحمن معلوم نیست چه تفاوتی میان پیکار کردن و قاتلو دیدن.

(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۲)فدايي ولايت نوشته است:  بعدشم ، مگه من خدای نکرده گفتم مخالف قرانم ، یا مگه گفتم موافق حرکت این روزنامه ام؟؟!
برای همین من الان نمیفهمم بحث شما با من سر چیه !
خب معلومه! خودتون میاید و نظر میدین که: "فلان طور هست، اگر میگید نیست اثبات کنید"!

یک کاربر گفتند منافقان ِ خبیث این روزنامه مطابق این آیه نمیشن و توهین کردند و گفتند ادبیات داعشی(اتفاقاً داعشی‌ها فقط با مسائل ِ مسخره برخورد میکنن ولی با کثافت‌کاری‌های واقعی نه تنها برخورد نمیکنن بلکه حلال هم میکنن و از فاجرین دفاع هم میکنن). و یک استناد ِ نامربوط کردند به اینکه قاتلو به معنای جنگیدن نمیشه و به معنای پیکار کردن میشه! انگار تفاوتی میکنه! خودشون متوجه نبودند که تفاوتی در ماجرا نمیکنه.

حالا شما هم پی حرفشون رو گرفتید که راست میگن. پس این شمایید که دارید مخالف موضع خودتون موضع می‌گیرید.

قتال یعنی کشتن.
بعضی‌ها ترجمه میکنن به معادل فارسی‌اش یعنی جنگ.
هردوش به معنی تلاش برای کشتن هست.

(توضیحات تکمیلی برای مخاطب عام:
قتال در دین مسلماً("مسلماً" یعنی حتی اگر منم نگم باید براتون واضح باشه) اینطوریه که هیچ‌وقت ما بر کسی که مرتکب قتل یا افساد فی‌الارض نشده باشه آغازش نمی‌کنیم، بلکه همیشه اونها تعدی رو آغاز میکنن. و بعد هم فقط تا وقتی ادامه پیدا میکنه که بازنایستادند.
)

یک بحث دیگر من سر اینه که وقتی اطلاعاتتون از شخص دیگری هست و براساس آشنایی خودتون با اون مبحث نیست،{یعنی:
(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۵)فدايي ولايت نوشته است:  قاتلو یعنی پیکار کنید ، عین ترجمه کتاب دینی امسال
}بخصوص در موضوعات مهم، اینطوری مطمئن نظر ندید که: "فلان طور هست، اگر میگید نیست اثبات کنید"! بلکه اگر میخواید بگید فلان طور هست، اول باید خودتون براساس دلیلی بهش رسیده باشید.

(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۲)فدايي ولايت نوشته است:  خب شما که خودتون جواب خودتون دادید از من چرا میپرسید!
ایشون گفتن یکسانه.
این جواب شماست یا جواب ایشون؟

(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۲)فدايي ولايت نوشته است:  کسایی که توی این روزنامه هستن باید شامل قتال هستن چه ربطی داره به بحث ترجمه ی کلمه قاتلو از یه آیه؟!

شنا مسائلو بیخودی به هم میپیچونید و قاطی میکنید بعد با دمایی هم تراز با دپای خورشید یقه مارو گرفتید...من اصلا نمیفهمم اینا یعنی چی ، اگه بحث ترجمه دارید اون تاپیک هست ، اگه مخالف با حرکت این روزنامه هستید که منم شدیدا مخالفم مثل شما
بالا توضیح دادم که اونچه که منظور اونها از اون ایراد بود مخالف موضع شماست و شما با حمایت از اون، مخالف موضع خودتون موضع گرفتید.

(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۳۶)Lord_Contemno نوشته است:  آقای -، می شه خودتون بگید چرا نمی رید بکشید که به بقیه توصیه می کنید؟Blush
مملکت قانون داره.
قرار نیست هرکی از جاش بلند شه بره تفنگ دستش بگیره.
طبق قانون باید محاکمه بشن و در صورتی که عناد اثبات بشه، حکمش اعدامه.
منتهی درد ما اینه که بعضی مسئولان حسن‌نیت ندارن و بعضی دیگر هم دچار دید ِ اصطلاحاً روشنفکری(تاریک‌فکری) شدن.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: طرح موهن روزنامه آرمان درباره شهدای غواص - ـــ - ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۰۳

[-]