|
طرح موهن روزنامه آرمان درباره شهدای غواص
|
|
۱۸:۵۰, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ظلم میکنید به خدا.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: اگر مسئولین میخواستن برای هر کسی که یه اشتباهی میکنه یا یه چیزیو از ذهن خودش میکشه حکم اعدام بدن، برادر من که از داعش اوضاع بدتر میشد.آیا اینکه تصاویر شهدای ما رو برهنه کشیدن "یه اشتباهی" ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داعش بخاطر شیعه بودن اعدام میکنه. آیا شیعه بودن، با عناد ِ این منافقین یکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: قران میگه فکر کنید. بخشینده باشید و شما فقط اعدام رو میبینید و این تاسف اورهآیا قرآن دو نوع چیز مخالف هم رو در مورد یک موضوع میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که بسته به تمایل نفسانی من بتونه هردوش انتخاب بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: شما از کجا میدونید اون ایه در موردشون صدق میکنه.با چشم آیه رو میخونم و با عقل درمییابم که مطابق شرایطش هستن: میگن مؤمن هستیم(آنان که به آنان کتاب داده شده) اما با مذهب عناد میکنن(ایمان نمیآورند به خدا و به روز واپسین و آنچه را که خدا و فرستادهاش حرام گردانيدهاند را حرام نمیدارند و به دين حق نمیگرایند) (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: فکر کنم مراسم این شهدا نشون داد که برای هر قشری این شهدا عزیزند و ربطی به دین و عقیده و ریش و بی ریش نداره.برای برخیها فقط بسته بودن دستانشون و زنده به گور شدنشون مایهی دلسوزی بود. همین. نقل قول:بویی نبرده باشم از زیبایی عزت شما در دفاع از شرف و عفت ملتتان، اگر بدون بسته بودن دستانتان و بدون زنده به گور شدن کمتر برایم اهمیت میداشتید. (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: طرحش زشته ولی مثلا میخواسته بگه مردان ورزیده ای بودن، سیکس پک و اینا بهونه س، راهشون باید معرفی بشهسوره نساء، آیه 85: مَّن يَشۡفَعۡ شَفَـٰعَةً حَسَنَةً۬ يَكُن لَّهُ ۥ نَصِيبٌ۬ مِّنۡہَاۖ وَ مَن يَشۡفَعۡ شَفَـٰعَةً۬ سَيِّئَةً۬ يَكُن لَّهُ ۥ كِفۡلٌ۬ مِّنۡهَاۗ وَ كَانَ ٱللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَىۡءٍ۬ مُّقِيتً۬ا هرکس در کار نيکی ميانجی شود او را از آن نصيبی است و هرکس در کار بدی ميانجی شود او را از آن سهمی است و خداوند بر هر چيزی نگاهبان است. در صورتی که فقط همین حرفهای قبل تکرار بشه، هرچند توسط صد نفر دیگه، پاسخ نخواهم داد. چون پاسخش داده شده. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مسلماننماياني که از فيلم موهن حمايت کردند | aleerz | 0 | 1,226 |