|
طرح موهن روزنامه آرمان درباره شهدای غواص
|
|
۰:۵۷, ۳۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۴ ۱:۰۰ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۹/خرداد/۹۴ ۲۳:۵۲)Hadith نوشته است: ارسال های غیرمرتبط و متاسفانه توهین آمیز،حذف شدند.توهینآمیزتر از ارسالی که کلماتی از آیات خدا رو پررنگ کرده بود و نوشته بود «تفکر داعشی» نمیتونه وجود داشته باشه. این استدلال که میگه: {عبارات «بکشید» و «پیکار کنید» با هم فرق دارن}، حتی اگر درست باشه، چه دلالتی بر این ادعای سترگ داره؟ معتقدید قتال برای اینها زیاده؟ انگیزههای سیاسی گردانندگان یک حزب رو نمیتونید حتی با زندان انداختن مدیر مسئولشون و کاریکاتوریستشون بخشکونید، چه برسه به بیانیه صادر کردن توی خیابون و پلاکارد چرخوندن و ... (تازگی هم خیلی شیک میرن توی شبکههای اجتماعی در حمایت از شخصیتی که بهش توهین شده عکس گل منتشر میکنن...) به نظرم عدهای از ارسالهایی که از من حذف کردید کاملاً مرتبط و نیز فاقد توهین بود(البته اگر عباراتی مثل «این حرف خیلی حرف زشتیه» و «تشخیصتون رو برید اصلاح کنید» و «اگر تعقل میکردید» و «معنی حقطلبی رو نفهمیدین» رو توهین به حساب نیارید!) خوشحال میشم که اگر توهینی درونشون دیده بودید بفرمایید تا اصلاح و عذرخواهی کنم. (۲۹/خرداد/۹۴ ۲۳:۵۲)Hadith نوشته است: لطفا خارج از حوزه ی این موضوع بحث نفرمایید.اگر نسبت به بحث حقیقت لطف دارید، در داخل حوزهی این موضوع، یعنی در دفاع از ارسالی که زیرش تشکر زدید، بحث کنید، یا بیربط بودن استدلالش و توهین بودنش رو بپذیرید. (۲۹/خرداد/۹۴ ۲۳:۵۲)Hadith نوشته است: ضمنا فکر نمی کنم ما در مقامی باشیم که حکم قتل یا ارتداد برای کسی صادر کنیم.حکم؟ مگه قراره خودمون سوای حاکم شرع عمل کنیم؟ چرا فکر میکنید برای فهمیدن آیات خداوند و مصداقشون حتماً تصدی مقام خاصی نیازه؟ اگر منظورتون میزان علم هست که باید گفت در مورد بنده علم غیب دارید. ارسال آخر کاربر مجتبی۱۱۰ در مواردی جای پاسخگویی داشت(دارای استدلال بود) که اگر اجازه بدین میخوام جواب بدم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مسلماننماياني که از فيلم موهن حمايت کردند | aleerz | 0 | 1,226 |