|
ساپورت دیگه از مد افتاد
|
|
۲:۳۳, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام. من فکر می کنم ما باید ریشه ای تر نگاه بکنیم. همانطور که اشاره شد علت اینکه بعضی از دختران و خانم ها از شلوار ساپورت استفاده می کنند کاملا مشخص است؛ برای جلب توجه. استاد مرتضی مطهری این رابطه را بهتر شرح می دهند.به نظر ایشان خاصیت زنان شکارچی بودن است حال آنکه شکار خود را از طریق به منظر آوردن خود به دام می اندازند.اما سوال اصلی اینجاست که چرا آنها اینگونه عمل می کنند...جلب توجه برای چه؟شاید هم از روی غرض ورزی و برای مخالفت صریح با اسلام و جمهوری اسلامی این کار را میکنند.جواب هر آنچه که باشد این وضعیت نباید ادامه پیدا بکند. اگر این جلب توجه: برای یافتن همسر است راه حل مشخصی دارد برای یافتن دوست پسر است باید بشینیم و دوباره از نتایج سوء شرعی و اجتماعی صحبت بکنیم برای کارهای دیگری است باید زیاد صلوات بفرستیم ![]() ![]() ![]() راستی ما حزب اللهی ها در مقابل این هجمه ها چه حرکتی انجام می دهیم؟؟؟؟ ابتکار حضرت آقا به نظر من خیلی جالب و خوب است....استفاده از چفیه.....اما چند درصد از ما حاضر به استفاده از این پارچه معنوی هستیم و بدون اینکه تبعات اجتماعی(ناسزاگویی، مسخره شدن و...) را در نظر بگیریم از آن استفاده می کنیم؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
ساپورت دیگه از مد افتاد - ehsan8taherian - ۳۱/خرداد/۹۴, ۰:۴۷
پاسخ به: ساپورت دیگه از مد افتاد - hosseinsagbaglo - ۳۱/خرداد/۹۴ ۲:۳۳
|