کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 17 رای - 3.65 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پشت پرده لوگوی المپیک 2012 لندن
۲۱:۳۱, ۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #5

(۲۶/آذر/۸۹ ۲:۲۵)parisan نوشته است:  استاد رائفی پور درست میگن..من عکسش رو دیدم..اسمش موزه هولوکاست..در آلمان هستش..
یک سوال..من این موضوع رو هفته پیش تو کلاس زبان ارائه دادم و استادمون گفت:چه عیبی داره؟؟اگر ماهم مسابقه ای داشتیم یا مثلا مسابقه در قطر برگزار میشد آرمی عربی میگذاشتند..چه عیبی داره؟؟
من هرچه توضیح دادم که استاد اینها گروهی بزرگن و برامون نقشه دارن،مرغش یک پا داشت..میگفت نه ..هی میخندید..
میگفت چون پول و قدرت دستشونه میتونن..اگر ماهم پول و قدرت داشتیم خیلی کارا میکردیم..منهم گفتم استاد اوناخیلی خوب کار کردن که شما اینطوری فکر میکنید.
گفتم استاد برید تحقیق کنید اما بهم خندید..نگاهی عاقل اندر سفیه بهم انداخت .و گفت:باشه... باشه..:s
من باید چی میگفتم؟؟Huh
در ضمن خیلی محدودیت داشتم چون فارسی حرف زدن ممنوعه!!
یادم رفت بگم..عکسی که میخواید ببینید تو سایت ماسون یاب هست..عکس موزه به همراه توضیحش..
http://www.masonyab.com
این حرف استادتون که خیلی مسخرس؟
مگه دولت و ملت انگلیس خودشون رو دولت صهیونیستی اعلام کردن یا گفتن ما یهودی هستیم و معتقد به زایان؟
بعد از اینها گذشته اینکه این نماد استفاده شده که مشکلی نیست.اتفاقا تاییدی بر حرفهای ماست ک صهیونیستها کل دنیا رو تسخیر کردن آن هم به زور و با بدترین شیوه ها و ظلمها...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، oO DaViD Oo ، سیماباروتیان ، semnani ، vahrakan ، حسن عزتي ، یاســین ، یوسف خان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: پشت پرده لوگوی المپیک 2012 لندن - علائم ظهور - ۲/دی/۸۹ ۲۱:۳۱
RE: پشت پرده لوگوی المپیک 2012 لندن - basir - ۲۶/اردیبهشت/۹۰, ۱۷:۴۹
بدون شرح ! - مجید121 - ۵/مرداد/۹۱, ۰:۳۷
RE: بدون شرح ! - سدرة المنتهی - ۵/مرداد/۹۱, ۱:۱۲

[-]