کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شنیدن صدای اذان در وقت غیر اذان
۲۰:۱۹, ۱۳/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۴ ۲۰:۲۵ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #24
آواتار
تکمله دوم در مورد آیه سخره

دو روایت در اصول کافی هست که بنده از ترجمه مرحوم مصطفوی نقل می کنم، و توضیحات داخل پرانتز از ایشونه.

همونجور که عرض کردم فقط به خاطر مناسبتی که پیش اومده در مورد آیه سخره و فوایدش، این چندتا مطلب عرض شد که البته با بحث ایت تاپیک هم چندان بی ربط نیست.

و حضرت صادق عليه السلام فرمود: هر كس هنگام خوابيدنش سه بار آية الكرسى را بخواند، و هم چنين آيه‏اى كه در سوره آل عمران است: شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ وَ الْمَلائِكَةُ ...- آيه 18 و آيه سخره (كه آيه 54 از سوره اعراف است) و آيه سجده را (كه مشهور بنا بگفته مرحوم مجلسى دو آيه آخر سوره حم سجده است، و برخى گفته‏اند آيه چسبيده بآيه سجده‏اى است كه در سوره الم سجده است- يعنى آيه 16- سپس گويد: و احتياط جمع است)- (پس)- دو شيطان بر او گمارده شود كه او را از مرده شياطين محافظت كنند چه بخواهند و چه نخواهند، و با آن دو سى نفر فرشته باشند كه خداى را حمد كنند و تسبيح و تهليل و تكبير گويند، و براى آن بنده آمرزش خواهند تا از خواب بيدار شود، و ثواب آنها همه از آن اوست. أصول الكافي / ترجمه مصطفوى ؛ ج‏4 ؛ ص315

امير المؤمنين عليه السّلام فرمود: هر كس در بيابانى خالى از سكنه شبى را بسر برد و اين آيه را بخواند إِنَّ رَبَّكُمُ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوى‏ عَلَى الْعَرْشِ‏ تا گفتارش: تَبارَكَ اللَّهُ رَبُّ الْعالَمِينَ‏ (سوره اعراف آيه 54) فرشتگان او را محافظت كنند و شياطين از او دور شوند،
گويد: پس آن مرد (يعنى مردى كه براى ايمنى از دزدى پرسش كرده بود، يا مرد ديگرى) رفت و به ويرانه‏اى رسيد و شب را در آنجا خوابيد و اين آيات را نخواند، پس شيطان بسراغش آمد و بينى آن مرد را گرفت، رفيقش باو گفت: مهلتش بده، آن مرد (از اين حرف) از خواب پريد و آيه‏اى را (كه حضرت فرموده بود) خواند، پس شيطان برفيقش گفت: خدا بينى تو را بخاك ماليد، اكنون بايد تا بصبح او را محافظت و پاسدارى كنى، چون صبح شد نزد امير المؤمنين عليه السّلام آمد و جريان را گفت و عرضكرد: در سخن شما شفاء و راستى يافتم، ... أصول الكافي / ترجمه مصطفوى ؛ ج‏4 ؛ ص433

------------------------------
در مورد مسئله اذان شنیدن هم حقیر در دو تا پست، عرایضی تقدیم کردم، و لب مطلب این بود که مربوط به امور درونی و بیرونیه که منشأ این شنیدن را باید کسی که اهل باطنه تشخیص بده و کاری از دست هم قطاران و هم کلاسی ها بر نمیاد.

اون آقایی که در اصفهان معرفی کردم تو این امور وارده
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، قلب ، سید ابراهیم ، نرگس مهدوی ، السا ، فاطمه خانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: شنیدن صدای اذان در وقت غیر اذان - محمدهادی - ۱۳/تیر/۹۴ ۲۰:۱۹

پرش در بین بخشها:

بالا