|
شنیدن صدای اذان در وقت غیر اذان
|
|
۲۰:۱۹, ۱۳/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۴ ۲۰:۲۵ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
تکمله دوم در مورد آیه سخره
دو روایت در اصول کافی هست که بنده از ترجمه مرحوم مصطفوی نقل می کنم، و توضیحات داخل پرانتز از ایشونه. همونجور که عرض کردم فقط به خاطر مناسبتی که پیش اومده در مورد آیه سخره و فوایدش، این چندتا مطلب عرض شد که البته با بحث ایت تاپیک هم چندان بی ربط نیست. و حضرت صادق عليه السلام فرمود: هر كس هنگام خوابيدنش سه بار آية الكرسى را بخواند، و هم چنين آيهاى كه در سوره آل عمران است: شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ وَ الْمَلائِكَةُ ...- آيه 18 و آيه سخره (كه آيه 54 از سوره اعراف است) و آيه سجده را (كه مشهور بنا بگفته مرحوم مجلسى دو آيه آخر سوره حم سجده است، و برخى گفتهاند آيه چسبيده بآيه سجدهاى است كه در سوره الم سجده است- يعنى آيه 16- سپس گويد: و احتياط جمع است)- (پس)- دو شيطان بر او گمارده شود كه او را از مرده شياطين محافظت كنند چه بخواهند و چه نخواهند، و با آن دو سى نفر فرشته باشند كه خداى را حمد كنند و تسبيح و تهليل و تكبير گويند، و براى آن بنده آمرزش خواهند تا از خواب بيدار شود، و ثواب آنها همه از آن اوست. أصول الكافي / ترجمه مصطفوى ؛ ج4 ؛ ص315 امير المؤمنين عليه السّلام فرمود: هر كس در بيابانى خالى از سكنه شبى را بسر برد و اين آيه را بخواند إِنَّ رَبَّكُمُ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ تا گفتارش: تَبارَكَ اللَّهُ رَبُّ الْعالَمِينَ (سوره اعراف آيه 54) فرشتگان او را محافظت كنند و شياطين از او دور شوند، گويد: پس آن مرد (يعنى مردى كه براى ايمنى از دزدى پرسش كرده بود، يا مرد ديگرى) رفت و به ويرانهاى رسيد و شب را در آنجا خوابيد و اين آيات را نخواند، پس شيطان بسراغش آمد و بينى آن مرد را گرفت، رفيقش باو گفت: مهلتش بده، آن مرد (از اين حرف) از خواب پريد و آيهاى را (كه حضرت فرموده بود) خواند، پس شيطان برفيقش گفت: خدا بينى تو را بخاك ماليد، اكنون بايد تا بصبح او را محافظت و پاسدارى كنى، چون صبح شد نزد امير المؤمنين عليه السّلام آمد و جريان را گفت و عرضكرد: در سخن شما شفاء و راستى يافتم، ... أصول الكافي / ترجمه مصطفوى ؛ ج4 ؛ ص433------------------------------ در مورد مسئله اذان شنیدن هم حقیر در دو تا پست، عرایضی تقدیم کردم، و لب مطلب این بود که مربوط به امور درونی و بیرونیه که منشأ این شنیدن را باید کسی که اهل باطنه تشخیص بده و کاری از دست هم قطاران و هم کلاسی ها بر نمیاد. اون آقایی که در اصفهان معرفی کردم تو این امور وارده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |