کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک
۱۶:۲۶, ۲۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #47
آواتار
(۲۶/تیر/۹۴ ۱۲:۴۷)محمدهادی نوشته است:  احسنت.
مطلب بسیار جالبی بود، و تقریبا حق مطلب را ادا کردید
البته کاش مادی گرایی را ترویج می کرد، به نظرم جاهلیت عرب و بت پرستی و افسانه گرایی رو ترویج می کنه.
آدم بالغ و سن دار رو خیالاتی و دیوانه می کنه، چه رسد به بچه های خردسال و نوجوون ها رو.

بنده با اینکه تخصصی در بحث تحلیل فیلم و کارتون و امثال اینها ندارم، ولی چندین انیمه (دو ساعتی یا کمتر) مخصوصا از کارهای میازاکی (که به نظرم آدم خل و چلی میاد) دیدم.
مثل اسپیریتد وی، مونوکوه، قلعه هاول، پونیو و ....
همین اسپیریتد وی را برای برادرم گذاشتم ببینم، قاطی کرده بود.:huh: می گفت ذهنم بهم ریخت.

البته برخی از این فیلم هارا سی سال قبل ساخته، و برای الان نیست، شاید الان در ایران داره ترجمه میشه و مخاطب پیدا می کنه.

اولین اشکالشون برای ما، اینه که با فرهنگ و دین ما ، به هیچ وجه، سازگاری نداره و برخی از مطالبشون رو اصلا نمی فهمیم چون بر اساس آموزه های شینتو و فرهنگ ژاپنی و کره شمالی ساخته شده.

ولی چرایی مسحور کنندگیش را شاید تو این بشه جستجو کرد، که فیلم حالت یکنواختی نداره، دایما داده های جدید (اونهم از نوع تخیلات سرسام آور، خدای گرازها کور میشه، یه زن میاد شروع به کشتن خدایان می کنه، میگه خدا با یک تیر نمیمیره، پدر و مادر در شهر ارواح خوک میشن، دختر سحر میشه و تبدیل به پیرزن میشه و وووو) به ذهن مخاطبش میده.
به هرحال حتی برای تقویت زبان -با اینکه نسبتا انگلیسیه خوبی دارند- هم اگر دیده نشن، بهتره. چون اثر مخرب روحی زیاده داره، که می تونه در نسبت با مخاطبش شدت و ضعف پیدا کنه.
احسنت دوبرابر بر شما دقیقا همینطوره که گفتین من از بچگی با اثار هایایو میازاکی اشناشدم و واقعا انگار ادمارو با انیم هاش سحر میکنه یکی از دوستان میگفتن بعد از اینکه قلعه متحرک هاول رو برای خواهرشون گذاشتن وقتی که تموم شده گفته من دیو هارو خیلی دوست دارم چون اونا هر ارزویی بکنی زود براورده میکنن(کالسیفر دیوی که برای هاول کار میکرد نماد جن) . اکثر اوقات از نماد های فراماسونری استفاده میکنه مخصوصا تک چشم
اما واقعا تخیلات عجیب وغریبی داره که به قول شما ادمو واقعا گیج میکنه:conf
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدهادی ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک - A.E - ۲۶/تیر/۹۴ ۱۶:۲۶

پرش در بین بخشها:

بالا