کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماد های فراماسونری در DotA
۲۳:۴۲, ۱۶/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۴ ۱۱:۵۹ توسط Unnamed999.)
شماره ارسال: #62

این خرف ها بده که میگید پرت و پلا میگن. من خودم 6ساله دارم دوتا پلی میکنم.
الانم که اینجا اتفاقی داشتم در مورد بن کردن جستوجو میکردم ولی وارد اینجا شدم.
حرفاتون درسته ولی به روز نیست و فقط دارین نمادها رو مورد بحث قرار میدین و اصلا به فضا سازی دقت نمیکنین.
مثلا هیروهایی مثل لینا یا ویند رانر (واقعا برام سواله) اینا چرا اینقدر لباس پوشیدنشون افتضاحه؟ اینا فاحشن یا جنگ جو؟
وقتی شما فکرت رفت سمت شهوت قدرت عقلت ضایل میشه و بزرگترین حرکت این گیم همینه به طوری که الان طرف واسه اینکه بتونه از یک نفر کیل بگیره مپ هکشو روشن میکنه و کلی فحش ناموس میشنوه بابت یه کیل گرفتن ( بی غیرتی ).
هیرو بلود سیکر جدیدا لول 2ش بجا اچ پی دادن یه ستاره میندازه رو زمین که نماد شیطان پرستیه و اون ستاره هم خیلی کاربرد داره توی گیم (این بی خیالی میاره و باعث افزایش میزان پذیرش یک دین میشه)
کلی بگم چرا یک آمریکایی مسلمون میشه؟ چون اسلام رو میبینه و بهش علاقمند میشه.
خندم میگیره از سادگی خودمون که اونا اینقدر تبلیغات میکنن واسه دینشون ولی ما ...
سرمون توی لاین و واتس آپ گرمه.
اینکه ما چطور میخوایم به خدا جواب بدیم فکر کنم فقط خود خدا بدونه.

راستی در مورد اون هیروهای اومنی و ادمیرال باید بگم محبوب ترین هیرو ها هستن و بسایر پیک میشن. اساس طراحی توی این گیم اینه که خواسته هاشونو توی بهترین ها میذارن. مثلا هیرو اومنی نماد ریکاوریه و قدرت بی پایان. هیرو آندینگ (که معروفه به مییت) معروفه به نمیر بودنش یعنی جاودانگی . هیرو دوم (لوسیفر) معروفه به دیس ایبل همه کاره که راحت با 3 الی 4 نفر میتونه درگیر بشه و خیلی راحت خودشو احیا کنه با اسکیل 2ش و خیلی هیروهای دیگه که فرصت برای توضیحشون نیست تمام اینا یک چیز رو خیلی واضح و محسوس نشون میدن که تنها یکی از القاب یا صفات لوسیفره ( مثل ستار یا جباری که ما میگیم ).
ما قرآن داریم اما اونا چون چیزی ندارن سعی در ایجادش دارن مثل همین بازی که الان 15تا روم واسه بازی پلیرهای ایرانی قرار داره.
وقتی توی ضمیرناخودآگاه من تعریفی درباره بزرگی لذت زنا باشه خیلی راحت اونو میتونم قبول کنم تا وقتی که توی ضمیر ناخوآگاه من اینه که زنا رو (به هر دلیلی ، قصد بحث ندارم و فقط مثال میزنم) خدا منع کرده.
ما قرآن رو داریم که جامعه ولی چون مثل قرآن نمیتونن بیارن پس سعی میکنن به روش های گوناگون خودشونو تبلیغ کنن و از خودشون تعریف کنن.
راستی برای اینکه کسی حرف مارو قبول کنه ما باید راست بگیم حتی شده در حد 2کلمه در یک جمله و مهمترین حرکت این بازی اینه که هر هیرو یک داستان داره که از افسانه ها اومده و یا یک شخصیت اسطوره ای هستش و اینجاست که ما میریم ببینیم این هیرو چیه و میبینیم بله ناگا سایرن یک پری بوده در دریاچه ای سمت چین و داستان های فراوون که باعث میشه دیگه ما به جزییات اون دقت نکنیم و این هنر اوناست توی تبلیغات و بازی سازی اما در ایران یک بازی اسلامی که میسازن خندت میگره اونو بازی کنی چون حس میکنی توی یک جلسه دعا یا پای یک منبر نشستی و داری سخنرانی گوش میدی و هیچ جای کنجکاوی نداره.
من بازی سازی بلد نیستم اما میتونم توی قسمت کارگردانی کمکتون کنم(چشمی به درآمد ندارم بلکه دوست دارم منم یک حرکتی کرده باشم و این نشون میده که نیازی به بودن توی تیمتون ندارم بلکه میتونم به عنوان یک مشاور توی بازیتون عمل کنم. راستی بازیتون دقیقا چیه؟)

راستی دیگه دوتا پلو نمیکنم Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، Mohammad Trust
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
نماد های فراماسونری در DotA - Mitsonary - ۲۹/شهریور/۹۰, ۱۴:۳۵
پاسخ به: نماد های فراماسونری در DotA - Unnamed999 - ۱۶/مرداد/۹۴ ۲۳:۴۲

[-]