|
نقد فیلم "چشمه-The Fountain"
|
|
۱۵:۱۶, ۲۵/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۴ ۱۵:۲۱ توسط blacky.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۴۶)Wachowski نوشته است: سلام . درود دوباره نه تنها بنده فیلم تحسین شده ی دنیاست مگر این که ما از دنیا جدا باشیم که ظاهرا هستیم معنا و مفهوم هنر همینه برادر من هنر محدود نیست واسه هر ذهن خلاق یه نوع تفکر و بینش هنری هست چیزی که این فیلم نشون داده . پیموند عمیق بین مرگ و عشقه اونم به زیباترین نحو . تازه جاودانگی رو زیر سوال برده والا من موندم دیگه درست شاید سینمای اونجا توسط یهودیا اداره میشه و انحصاریه خب مگه سینمای ما انحصار نیست یه سری افراد که فقط دارن افکار خودشون رو ذهن مردم می چپونند کمی دید باز لازم داره شما هر افکاری دارید محترم ولی سلیقه ای نقد کردن بدترین نوع نقده ما خودمون و پیرامونمون کلی چیز واسه نفد و بررسی داریم فقط می خوایم کسه دیگه و بینش دیگه رو زیر سوال ببریم نماد ها ساخته ی دست خود ما هستن برای من هیچ نمادی شیطانی و ... نیست این ماییم که اصرار داریم خیلی از نمادها رو متعلق به اشخاص دیگه بدونیم یه سری هنرمند 6 سال زحمت و سختی رو تحمل کردن نه برای این نفد ها (۱۲/تیر/۹۴ ۹:۴۱)Admirer نوشته است: به نام خدا درود کجای این فیلم به تناسخ اشاره داره اصلا گیریم یه درصد داره تناسخ رو نشونمیده اخه برادر من اصلا یه هنرمندی می خواد تناسخ رو فیلم کنه باید چیکار کنه بشینه ببینه همه دنیا راضی هستند یا نه شما افکار خودتو داری شخصه دیگه افکار خودشو . همین |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |