کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: با توجه به قرائن و شواهد پیرامون فاجعه منا، به نظر شما علت اصلی این فاجعه چه بود
این نظرسنجی بسته شده است.
بی توجهی و سهل انگاری حجاج 2.86% 1 2.86%
ناشی از بی تدبیری و سوء مدیریت مسئولان سعودی 11.43% 4 11.43%
توطئه حکومت سعودی 60.00% 21 60.00%
جنگ قدرت میان شاهزادگان و صاحب منصبان سعودی 17.14% 6 17.14%
ربایش یا ترور نخبگان و شخصیتها توسط دستگاههای جاسوسی مانند موساد و سیا 8.57% 3 8.57%
تمام 35 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فاجعه در حج 94: بیش از 7000 حاجی کشته شدند/عزای عمومی
۱۱:۲۸, ۶/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۴ ۱۱:۳۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #69
آواتار
(۶/مهر/۹۴ ۹:۴۵)پارمیس نوشته است:  یکی دیگه از شاهدای عینی رو که من حرفاشو دیشب گوش میکردم میگفت مثلا یه پیرمرد افتاده بود و کف از دهانش خارج شده بود بعد یکی از نیروهای امدادی(فک کنم نیروهای امدادی ما) اومد با یه دست یه فشار به سینه اش آورد و این پیرمرد برگشت و دوباره جون گرفت.
به همین راحتی.
یعنی خیلی از اینایی که روی زمین بودن با یه کمک امدادی خیلی ساده برمیگشتن و بهوش میومدن.
ولی ولشون کردن ...... این بیچاره هام زیر آفتاب و تشنگی ذره ذره جون دادنSad
اگه دقت میکردید تصاویر شاهدهای عینی رو که نشون میداد همشون صورتهاشون سرخ شده بود از شدت تابش آفتاب.
اونایی فوت کردن خیلی هاشون به نظر من بخاطر شدت آفتاب و تشنگی بوده......
اونا اصلا زائرها رو آدم حساب نمیکنن...یه جا شنیدم که اصلا اعتقادشون به اینه که زائرا بت پرست و کافرن !!!!!!Dodgy
چی میگید خانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینهمه توضیح نداره که. وقتی میگن ما پنج ساعت رو هم افتاده بودیم نیروهای امنیتی تماشا میکردند، شما دارید توضیح واضحات میدید. اگر همون نیروهای امنیتی فقط آدم ها رو از رو هم ور میداشتن جابجا میکردند اینهمه کشته بوجود نمی اومد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، fafa* ، پارمیس ، علائم ظهور ، عبدالرحمن ، رکن الهدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: فاجعه در حج 94: بیش از 1000 حاجی کشته شدند/عزای عمومی - MohammadSadra - ۶/مهر/۹۴ ۱۱:۲۸

پرش در بین بخشها:

بالا