کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد جدي بر كتاب عصر ظهور از علي كوراني
۱:۵۱, ۲۴/مهر/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
نقل قول:بله اين قابليت وجود دارد
اگر بخواهيد صفحات رو ذكر مي كنم

بله میخواهم!!

عکس صفحشو بزار چون من فقط به پی دی اف فارسیش دسترسی دارم

نقل قول:من براي اين كه اثبات كنم مناسب نيست كلي دليل آوردم
شما بفرمايد (البته اگر متن بنده رو كامل مطالعه كرديد كه آيا اين نقايص اگر در يك كتاب در خصوص علائم ظهور باشد كتاب از نظر علمي اتقان دارد و مورد تأييد است به نظر شما؟
و به من بگيد لطفاً كه كدام يك از نقايصي كه بنده براي كتاب ذكر كردم از نظر شما نقص نيست؟

شما اول عکس ها رو بزار تا به بعدش برسیم

حتما شماره صفحه رو بده

نقل قول:به نظر من بي انصافي اين هست كه كتابي كه اين همه مشكل درش هست رو بگيم خوب است اونم درحالي كه نويسنده خودش اذعان كرده به قسمتي از نقايصي كه بنده از كتابش در اين نقد مطرح كردم

كساني كه از بنده مشاوره مي خواهند كتابي در اين موضوع بهشون پيشنهاد كنم
بنده كتاب شش ماه پاياني نوشته مجتبي الساده اونم با توجه به پانويسهاي اصلاحي مترجم رو پيشنهاد مي كنم كه انتشارات موعود عصر چاپ كرده تازه بر آن كتاب هم نقدهايي وارد است.

شما گفتی

نقل قول:بر اساس آنچه بیان شد معرفی و ترویج این اثر برای عموم مردم که بسیار به بحث علائم ظهور هم علاقه¬مند هستند به هیچ وجه توصیه نمی¬شود.

یه موقع نقد جزئی مطرحه

یه موقع شما داری از بیخ و بن میزنی میره

======

اگر تناقضاتی در ظاهر میبینید علتش ابهام عمدی در روایات ظهوره

علتش هم گیج شدن طرف مقابل برای نقشه نکشیدنه

نقل قول:به طوری که حتی خود نویسنده هم به صحّت آن¬ها اعتقادی ندارد و اگر می¬توانسته آن¬ها را در بازنویسی کتاب حذف می¬کرده است.

خوانندگان بروند مصاحبه رو بخونن

علامه گفته

نقل قول:الآن اگر بخواهم بنویسم، اول توصیفات و عناصر قطعی در توصیف عصر ظهور حضرت را می‌نویسم، یعنی فقط عناصر قطعی مورد اتّفاق (المتفق علیها) را، با دلایل علمی می‌نویسم. سپس نشان می‌دهم که مورد اتفاق است که آغاز تغییرات پیش از ظهور، آغاز حرکت ظهور، از ایران است. پس از آن وارد بقیة موضوعات می‌شوم. نتیجه فرقی نمی‌کند، ولی راهش فرق می‌کند.
الآن بعضی‌ها که نمی‌فهمند یا اشکال می‌گیرند، از این راه وارد می‌شوند. با این کار، سوءاستفاده از این کتاب کم می‌شود. من نوشته‌ام عصر ظهور و توصیف عصر ظهور را بر اساس احادیث آورده‌ام، نگفته‌ام این عصری که ما در آن هستیم، عصر ظهور است.

برای برخی افراد گفته روایات با اتقان کمتر رو حذف میکنه

این به معنی غلط بودنشون نیست

برای بستن دهان مدعیان است

چقدر وقت گرفتید از ماها من حلال نمیکنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نقد جدي بر كتاب عصر ظهور از علي كوراني - عبدالرحمن - ۲۴/مهر/۹۴ ۱:۵۱