|
تبلیغ مسیحیت برای کودکان
|
|
۸:۱۲, ۱۲/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۴ ۷:۳۲ توسط داریوش.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستان گرامی از خواندن مطالبی در مورد نقد این کارتون که برای کودکان ساخته شده بسیار شگفت زده شدم. زیرا به نظر میاید که به تنهایی به قاضی رفتید و با گرفتن حکم مجرمیت هم بازگشتید شادان از تفکراتی که در مورد تفسیر این کارتون ارائه دادید.
ولی کمی عمیقتر که به نوشته هایتان فکر میکنم خدا را برای کلام زیبایش شکر میکنم. زیرا حقایقی در دنیا ما آدمیان وجود دارد که با حواس ما قابل درک نیست. و نیاز به اطمینان به خالق دارد تا حقیقت را شناخت. اگر بخواهیم مفاهیم الهی را با افکار و حواس انسانی مورد برسی قرار دهیم و کارهای او را با عقلی که خود او به ما داده نقد کنیم نتنجه همین پاسخهایی است که دوستان دادند. دوست گرامی که این آیه از سوره توبه را برای اثباط نظر خود عنوان کردند ای کاش با توجه به دقت نظرشان در مورد کتاب مقدس توضیح می دادند که خدا آنها را بکشد از نظر ادبیات فارسی یعنی چه ؟ یعنی این جمله از طرف نگارنده سوره و به پشتیبانی از الله به دیگر مردم گفته شده یا اینکه الله میگوید که خدا آنها را بکشد! بطور مثال بنده نمیتوانم به کسانی که فرامین مرا انجام نداده اند بگویم داریوش آنان را بکشد که از فرامین من انحراف یافتند؟ يهود گفتند: «عزير پسر خداست!» و نصارى کفتند: «مسيح پسر خداست!» اين سخنى است که با زبان خود مىگويند، که همانند گفتار کافران پيشين است؛ خدا آنان را بکشد، چگونه از حق انحراف مىيابند؟! توبه 30
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
تبلیغ مسیحیت برای کودکان - springly - ۱۵/شهریور/۹۴, ۱۷:۰۲
پاسخ به: تبلیغ مسیحیت برای کودکان مسلمان - mahdy30na - ۱۵/شهریور/۹۴, ۲۰:۵۷
پاسخ به: تبلیغ مسیحیت برای کودکان مسلمان - میم.حسین.الف - ۱۶/شهریور/۹۴, ۰:۲۷
پاسخ به: تبلیغ مسیحیت برای کودکان مسلمان - springly - ۱۶/شهریور/۹۴, ۰:۳۰
پاسخ به: تبلیغ مسیحیت برای کودکان - amirak - ۱۶/شهریور/۹۴, ۱۱:۲۴
پاسخ به: تبلیغ مسیحیت برای کودکان - داریوش - ۱۲/آبان/۹۴ ۸:۱۲
پاسخ به: تبلیغ مسیحیت برای کودکان - rezas2 - ۲۰/دی/۹۴, ۱۴:۰۱
پاسخ به: تبلیغ مسیحیت برای کودکان - amirabdi - ۲۰/دی/۹۴, ۱۶:۰۷
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سن مجاز کودکان برای ورود به شبکههای اجتماعی تعیین شد | mahdy30na | 0 | 1,365 |
۷/بهمن/۹۴ ۱:۰۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| سایت های مستهجن ; گردابی برای کودکان! | haji13 | 0 | 1,842 |
۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: haji13 |
|
| نرم افزارهای کنترل اینترنت برای کودکان | Resistance | 9 | 7,878 |
۶/آذر/۹۰ ۱۱:۴۷ آخرین ارسال: khadem |
|