کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفا تشکر کنید!!!
۱۲:۳۵, ۲۰/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۴ ۱۲:۴۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۰/آبان/۹۴ ۱۱:۳۶)سید ابراهیم نوشته است:  یه اتفاق ناپسند دیگه هم این بوده که ما بیشتر به شخص لایک میدیم نه به نوشته و اندیشه اش.حتی یادم هست که یک بار هم شوخی کرده بودند دوستان که البته منصفانه هم بود.
چند وقت پیش بنده با یکی از کاربران به شدت جدل داشتم که حتی به ناراحتی دوسویه هم کشید، دقیقاً تو همون ایام همان شخص در تاپیک دیگری ارسال درستی زده بود که من تشکر کردم. یکی از دوستان گفت این تشکر شما نوعی عقب نشینی از مواضعتان است.!!!!!
گفتم نه اصلا اینچنین نیست. این جا چه ربطی به اون تاپیک دارد؟ بعد آمد برام نشان داد.
دیدم اون بنده خدا دقیقا با ما اینگونه برخورد کرده. یعنی در یک تاپیک من یه ارسالی داشتم که با ارسال پایینی ام به لحاظ محتوا هیچ فرق خاصی نمی کرد. شاید فقط افعال عوض شده بود. اون بنده خدا به ارسال پایینی اعتبار داده بود، ولی از ارسال حقیر حتی تشکر هم نکرده بود. Big GrinBig GrinBig Grin

این چنین رفتارهایی هم متاسفانه دیده شده است. پس خواهشا دوستان فقط خود ارسال را لایک کنند، نه شخص و سابقه اش را.

سید خودت میدونی چنین مواردی زیاده و اسمش بی تقواییه

اینکه میگیم دلم نخواست تشکر کنم اسمش اباحه گراییه

طرفدار حقیم یا دل؟

من هر کار بکنم بعد بگم دلم خواست!

باز خوب ادمینَین در این موارد پخته هستن

من برای دشمن شخصی خودم (نه دشمن اعتقاداتم )تشکر رو میزنم اگر حرفش درست باشه

البته انقدر مسائل مهم هست که اینا پیشش هیچه ولی برای خود اون شخص بَده

حالا یچیز جالب

مثلا من ارسال زدم

افتاده آخر صفحه

بچه ها ندیدنش رفتن صفحه بعد برای بعدیا زدن

بعد یه نفر که اومده دیده چرا این وسط برای من نخورده پس حتما مورد داره!!!

جدا چنین چیزی زیاد دیدم

یا تو وسط صفحه هم بوده

یعنی واقعا عقل مردم به چشم و گوششونه

درسته خیلی بچگانه بنظر بیاد این حرفا ولی واقعا بعضی افراد که ادعاشون میشه با بی تقوایی تمام در این موارد رفتار میکنن و چون یه وجهه ای هم دارن و گوشه نشین هستن سُمبَه شون میچربه بنا به اصل باطل عقل مردم به چشم و گوششونه

پرونده این افراد پیش بعضی ها مفتوحه ولی حداقل این مورد کار ما یکی نیست که کودتا کنیم و آب به آسیاب دشمن بریزیم

علت اینکه برخی تاپیک های بنده هم زمین خورد همین بی تقوایی مدعیانه و برای همین هم گفتم افراد دیگه برخی تاپیک های مهم رو بزنن تا گرفتار این پدیده شوم نشیم

من تو این تاپیک حرف زیاد دارم و سید هم میدونه و ...

نقل قول:اونجایی کار زشت میشه که کاربری یه پست میذاره و یه کسی تشکر میکنه و یکساعت بعد تشکرش رو پس میگیره.
این کار خیلی بدیه.

موافق نیستم

شخص میخونه قبول میکنه

بعدا میبینه نه نظرش عوض شده

همچین زشت هم نیست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مصباح ، fafa* ، mahdy30na ، افشین ، Hadiss313 ، السا ، MohammadSadra ، مهدی2012 ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
لطفا تشکر کنید!!! - مهدی2012 - ۱۸/آبان/۹۴, ۱۲:۰۸
پاسخ به: لطفا تشکر کنید!!! - عبدالرحمن - ۲۰/آبان/۹۴ ۱۲:۳۵

[-]