کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محسن نامجو
۱:۲۱, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
(۳/مرداد/۹۰ ۱۰:۳۲)Islam Lover نوشته است:  
نقل قول:دوم اینکه به نظر من ایشون یکم از دست وزارت ارشاد و ماجرای مجوز دادن به البوم ترنج و شکایت های برخی دوستان دلگیر بودن و بعد از اینکه از ایران رفتن تحت تاثیر همین قضایا تندروی کردن! ولی در مجموع در زمینه موسیقی واقعا استاد هستن و بعضی از اهنگاشون فوق العاده است!

خب حتما برادران زحمت کش ارشاد یک چیزی در این البوم دیده بودند که بهش مجوز ندادند
این اقا بعد از رفتن به خارج پرده از ظاهر کثیفش برداشت و علنا نشان داد که چه افکار ضد دین و مذهبی زیر ان چهره اش بوده است
با ان گلشیفته ی از خدا بی خبر
اگر ایران بودند و قدرت داشتم هر دو را اعدام می کردم

دوست عزیز شما مثل اینکه زیاد در جامعه حضور ندارید که اینطور از وزارت ارشاد حمایت می کنید! شما کارهایی که هر از چند وقتی با داشتن مجوز از وزارت ارشاد در حال اجرا هستند و یا کارهایی که با ناباوری از ارشاد مجوز نمی گیرند را نمی بینید!!! در مورد ارشاد همین بس که چند وقت قبل یکی از دوستان ما یک نوار خالی را به ارشاد داده بود و مجوز گرفته بود!!!!!!

در کل من با باز شدن این تاپیک مخالفتی نداشته و ندارم. فقط باید مراقب این باشیم که با با حداقل دو سه دلیل محکم یم ادعا زا مطرح کنیم. وگر نه اگر بخواهیم به هر کسی مشکوک باشیم که این تالار می تواند پر از تاپیک کم محتوا شود که سود چندانی برای مخاطبین ندارد!

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: محسن نامجو (موسیقیدان دیووانه) - Admirer - ۴/مرداد/۹۰ ۱:۲۱
پاسخ به: محسن نامجو - farsvideo - ۲۶/آذر/۹۳, ۱۹:۲۴