|
عضویت در شبکه های اجتماعی موبایلی، خطری برای امنیت ملی
|
|
۲۳:۱۵, ۳۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
نقل قول:ببینید حاج قاسم یه مثال بود. صدها مدیر کشوری. هزاران فرمانده لشکری. مقامات و شخصیتهای انقلابی. دیپلماتها و شخصیتهای سیاسی. اینا همه رعایت می کنن؟سلام برای ردگیری دیگه نیازی به تلگرام ندارن...همین سیستم عامل ویندوزی که شما داری استفاده میکنی میتونن باهاش ردتو بگیرن(برای همینه که اکثر سیستم های امنیتی کشور از لینوکس استفاده میکنن) بنده به صورت دورادور از اساتید حرفه ای دانشگاه که توی این زمینه ها داخل سپاه خیلی کارشون درسته در مورد این مسائل پرسیدم و این چیزا رو به من گفتن تمام سیاستمداران عالی رتبه ی کشور و ... ملزم به این هستند که این قوانینی که گفتم رو رعایت کنن،حالا برخی نمایندگان مجلس رعایت نمیکنن دیگه به این معنیه که اونا ملزم نیستن و فقط بهشون هشدار داده شده بود به صورت دورادور هم خبر دارم که پس از هک شدن هتل تیم مذاکره کننده در سال گذشته،تیم امنیتی همراه مذاکره کننده به شدت مورد انتقاد و مواخذه(درست نوشتم؟) قرار گرفتن همین حاج قاسم انقدر براش ترفند امنیتی و ... گذاشتن که دشمن حتی نمیتونه بگه ایشون توی ایرانه یا افغانستان یا سوریه یا ... به اندازه ی اهمیت هرشخص براش سیستم دفاعی و ... کار گذاشتن دوستان سپاهی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مقاله ای درباره امنیت نرم افزار های اجتماعی | قلب | 4 | 1,775 |
۱۸/فروردین/۹۷ ۱۳:۵۸ آخرین ارسال: سعدی |
|
| جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی | عبدالرحمن | 142 | 57,309 |
۱۹/شهریور/۹۶ ۲:۲۵ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| سن مجاز کودکان برای ورود به شبکههای اجتماعی تعیین شد | mahdy30na | 0 | 1,358 |
۷/بهمن/۹۴ ۱:۰۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| با عضویت در اینستاگرام پای چه قراردادی را امضا میکنید ؟ | mahdy30na | 4 | 2,699 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۳:۰۵ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| نگاهی نو به شبکه های اجتماعی؛ | mahdy30na | 0 | 1,387 |
۱۷/آذر/۹۴ ۱۰:۴۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| آشنایی با پشت پرده سایت ها و شبکه های اجتماعی | mahdy30na | 15 | 5,811 |
۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۵۰ آخرین ارسال: ahmbove |
|
| تغییر پوشش ، رفتار و گفتار تاثیر منفی شبکه های اجتماعی | iranfoums | 0 | 2,354 |
۱۱/بهمن/۹۳ ۰:۳۶ آخرین ارسال: iranfoums |
|