امروزه مشخص شده است که منی یکی از برترین پدیده های حیاتی است.که در هر قطره ی آن میلیون ها اسپرم وجود دارد
همین باور عامیانه وارد قرآن شده،اگر قرآن از طرف خداوند بود قطعا میدانست که منی از عظمت های خلقت وارزشمند است و آنرا پست نمیدانست
...
وَإِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَنِي آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيتَهُمْ وَأَشْهَدَهُمْ عَلَى أَنْفُسِهِمْ أَلَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُوا بَلَى شَهِدْنَا أَنْ تَقُولُوا يوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَذَا غَافِلِينَ(الأعراف/172
)[/
و (به خاطر بياور) زماني را که پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت؛ و آنها را گواه بر خويشتن ساخت؛ (و فرمود «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آري، گواهي ميدهيم!» (چنين کرد مبادا) روز رستاخيز بگوييد: «ما از اين، غافل بوديم؛
امروزه مشخص شده که منی در بیضه ها ساخته می شود و در کیسه منی ذخیره می شود و ربطی به ستون فقرات و سینه ندارد پس این گفته قرآن غلطی فاحش است.
این غلط،ریشه در خرافات دارد مثلا hippocrates
پزشک یونانی در 2500 سال قبل معتقد بود که منی از مغز سرچشمه میگیرد و سپس وارد ستون فقرات میشود و سپس وارد مجرای ادرار می شود.
خطای دیگر قرآن در سوره طارق این است که میگوید انسان از منی مرد ساخته میشود!
چون گفته شده که انسان از اب جهنده ساخته میشود آب جهنده فقط در مورد منی مرد صادق است چون زن فاقد منی است
از طرف دیگر اگر میخواست بگوید که انسان از مرد و زن ساخته میشود باید آب جهنده را بصورت تثنیه بکار میبرد نه مفرد
بعلاوه در هیچ جای قرآن به نقش زن در تشکیل نطفه اشاره نشده است.
...
3-
وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ طِينٍ(المؤمنون/12)
و ما انسان را از عصارهاي از گل آفريديم؛
ثمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَةً فِي قَرَارٍ مَكِينٍ(المؤمنون/13
سپس او را نطفهاي در قرارگاه مطمئن [= رحم] قرار داديم؛
ثمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَامًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا ثُمَّ أَنْشَأْنَاهُ خَلْقًا آخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ(المؤمنون/14
سپس نطفه را بصورت علقه [= خون بسته]، و علقه را بصورت مضغه [= چيزي شبيه گوشت جويده شده]، و مضغه را بصورت استخوانهايي درآورديم؛ و بر استخوانها گوشت پوشانديم؛ سپس آن را آفرينش تازهاي داديم؛ پس بزرگ است خدايي که بهترين آفرينندگان است!
مراحل رشد جنین از نظر قرآن تبدیل نطفه به خون بسته(علقه) سپس تبدیل به گوشت جویده شده(مضغه) و سپس تبدیل به استخوان و سپس توسط گوشت پوشیده میشود
درحالی که اینگونه نیست و رشد استخوان و عضله با هم پیش میرود
این اشتباه فاحش هم ریش در خرافات دارد مثلا گالن پزشک مشهور یونانی نیز همین نظر را داشت
به نظر میرسد این اندیشه غلط گالن از طریق تجارت با عربستان به مدینه رسیده و بطور ناقص در قرآن وارد شده
...
4-
وَوَصَّينَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَي وَعَلَى وَالِدَي وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ(الأحقاف/15)
ما به انسان توصيه کرديم که به پدر و مادرش نيکي کند، مادرش او را با ناراحتي حمل ميکند و با ناراحتي بر زمين ميگذارد؛ و دوران حمل و از شير بازگرفتنش سي ماه است؛ تا زماني که به کمال قدرت و رشد برسد و به چهل سالگي بالغ گردد ميگويد: «پروردگارا! مرا توفيق ده تا شکر نعمتي را که به من و پدر و مادرم دادي بجا آورم و کار شايستهاي انجام دهم که از آن خشنود باشي، و فرزندان مرا صالح گردان؛ من به سوي تو بازميگردم و توبه ميکنم، و من از مسلمانانم!»
در آیه بالا مجموع بارداری و شیردهی 30 ماه است اما
وَوَصَّينَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَى وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَينِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيكَ إِلَي الْمَصِيرُ(لقمان/14)
و ما به انسان درباره پدر و مادرش سفارش کرديم؛ مادرش او را با ناتواني روي ناتواني حمل کرد (به هنگام بارداري هر روز رنج و ناراحتي تازهاي را متحمل ميشد)، و دوران شيرخوارگي او در دو سال پايان مييابد؛ (آري به او توصيه کردم) که براي من و براي پدر و مادرت شکر بجا آور که بازگشت (همه شما)به سوي من است!
در ایه بالا دوران شیردهی دو 24 ماه است
در نتیجه دوران بارداری 6 ماه میشود!!!!!!!!!!!!
این هم خطای بزرگ دیگریست
...