کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاسخ به نقد قرآن_بارداری و جنین
۱۳:۴۲, ۲۷/آذر/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام
ما باید به دینمون مطمئن باشیم و بر اساس تحقیق به اصل دین برسیم نه ارثی
در این صورت اگر دین درست باشه خوندن کتاب های ضاله هم مشکلی نباید داشته باشه
عرض کنم خدمت دوست عزیزمون که منم خیلی به این موضوعات علاقه مندم کلن علاقم بیولوژیه...تو همین انجمن هم یک تاپیک با همین موضوع زدم تا این موارد برسی کنم ولی متاسفانه کنکور امسال به چیزی که میخواستم نرسیدم و مجبور شدم برای سال بعد بخونم برای همین ترجیح دادم فلن بیخیال این موضوع بشم تا ان شالله بعد کنکور،با این حال برخی چیزایی که من بهش رسیدم بهت میگم:
-1در باره اسپرم دقت کن که این حرفو یک فرد معاند دین زده بنابراین بر اساس استدلال اون اسپرم ماده پر ارزشیه ولی بنظر من اسپرم زیاد با ارزش نیست چون به وفور پیدا میشه،یک پسر بچه بالغ در فرایند اسپرم زایی در یک ساعت میلیون ها اسپرم تولید می کنه این قضیه حتی دقایقی بعد از مرگ یک مرد هم ادامه پیدا میکنه و مرد همیشه تا آخر عمر اسپرم های سالم و فراوونی داره و چون خیلی زیاده بنابر این ارزش خاصی نداره،تازه اگه خیلی ناشی باشیم میتونیم اینو معجزه هم حساب کنیم ولی معجزه نیست...
2-درباره مطرح شدنش تو یونان باستان هم من خیلی به این در اون در زدم پزشکانی که این قضیه رو مطرح کردن همین جالینوس و گالن و تعداد معدود دیگه ای بودن که منابع دقیقی ازشون در دسترس نیست،اما چیزی که واضحه اینکه جالینوس نطفه رو ترکیب با خون می دونست و دلیلش هم این بود خانوم ها در دوران عادت ماهیانه خونریزی ندارن و بر این اساس جالینوس فکر کرد نطفه از خون به وجود اومده در صورتی که در واقعیت نطفه از اسپرم مرد و اووم به وجود اومده و خبری از خون نیست و در مراحل بعد گردش خون شروع میشه و اگه قران از اندیشه یونان باستان تاثیر می گرفت باید می گفت که مثلا نطفه هم از خونه ولی هیچ جای قران همچین چیزی نیست...
3-درباره بارداری هم من درست متوجه نشدم ولی خب این نمی تونه خطا باشه چون بارداری که چیز پیچیده و میکروسکوپی نیست اگه اشتباه بود همون زمان هم می شد به پیامبر اعتراض کرد...

و خیلی چیزای دیگه....

درضمن این ویدیو رو هم حتما نگاه کن و درباره اون پروفسور و سوابقشم خودت تحقیق کن..
http://www.aparat.com/v/m97lD
من داشتم بایکی از دوستانم که پزشکی می خونه این قضیه رو برسی می کردیم و که متاسفانه کنکور کارمونو خراب کرد...
در هر صوررت حقیقت چهره وحشتناکی داره که هرکسی جزئت روبرو شدن باهاش نداره...
موفق باشی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، دوست حقیقت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: پاسخ به نقد قرآن_بارداری و جنین - Silence - ۲۷/آذر/۹۴ ۱۳:۴۲

پرش در بین بخشها:

بالا