|
ریشه ی انسان
|
|
۲۲:۱۵, ۲۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بنده گفتم که نظریه ی بازی ها را می فهمم ، منطق را هم می فهمم ، اگر واقعا چیزی وجود دارد اعلام کنید تا بررسی کنیم !
معرفی لینک هم هیچ کمکی به ادامه بحث ندارد ، اگر میخواهید لینک را ترجمه و مفهوم آن را بیان کنید و ما آن را به عنوان نظر یا نتیجه ی تحقیق شما در نظر بگیریم . نقل قول:در چکیده اش گفته شده که یک جمعیت از موجودات رو مدلسازی کرده و نتیجه مدلسازی به سمتی پیش رفته که افراد فداکار نسل به نسل تعدادشون بیشتر شده. این مدلسازی رو با شرایط دیگری هم اجرا کرده اما تحت شرایط متفاوت، جامعه به سمت خودخواه شدن پیش رفته. در مورد نقل قول هم متوجه منظور شما نشدم ! البته عرض کردم فداکاری با دید مادی ( یعنی فداکاری که در ورای ان یک سود بزرگتر یا دور شدن از خطر بزرگتری باشد توسط تکامل قابل فهم است ، بحث ما نوعی فداکاری است که در ادامه ی آن ظاهرا (۲۸/آذر/۹۴ ۱۵:۲۵)emadraha نوشته است: این هم نظریه است که شما مطرح کردی آقای عمار . علاقه به نگهداری پیران و سالخوردگان . اگر این علاقه فراگیر بود چطور آسایشگاه ها و مراکز نگهداری سالمندان پر از سالمند است ؟ این موضع شما فقط یک نظریه است و چیزی را اثبات و یا رد نمی کند . به نظر من خداوند قوانین فیزیکی شیمیایی و... را گذاشته و این قوانین کار خود را به مرور انجام می دهند . مثلا در قرآن آمده خداوند جهان را در شش روز آفرید . آیا خداوند قادر نبوده در یک چشم بر هم زدن و بقولی در یک لحظه این جهان را بیآفریند ؟ مشخص است که عجله ای در کار نبوده و نمی دانم چرا بعضی علاقه دارند که فکر کنند خداوند همچون مجسمه سازی پیکره انسان را از گل درست کرده و به آن فوتی کرده و آن پیکره زنده و تبدیل به آدم شده . بااینکه گرایش همواره منتج به عمل نمیگردد (باز خود این یکی از تفاوت های اصلی انسان و سایر موجودات است ) اما وجود گرایش حمایت از سالمندان و ضعفا کاملا روشن است ، اتفاقا وجود اسایشگاهها در جوامع گوناگون بیانگر این نکته است که انسان ها برای سالمندانشان حق زیستن قائلند به طوری که حتی به حضور سالمندان در آسایشگاهها هم معترضند و معتقدند تنها هزینه کردن پول برای سالمند کافی نیست و باید سالمند مورد حمایت و محبت مستقیم باشد ، در مورد گرایش های انسانی یک ازمایشگاه مجهز شخصی هم داریم به نام (( خود)) کافی است چند دقیقه ای فارغ از تمام اداب و رسوم و آموزش ها فقط از درون به این فکر کنیم که آیا گرایش به حمایت از سالمندان و ضعیفان در ذات ما وجود دارد یا نه ؟ به قول سعدی : توکز محنت دیگران بی غمی / نشاید که نامنت نهند ادمی ضمنا اگر در مورد آفرینش از نگاه قرآن سوال دارید ، میتوانید در تاپیک دیگری مطرح کنید ((یا دوستان پاسخ خواهند داد یا مرجع مناسبی برای پاسخ گویی مطرح خواهند کرد)) انچه که من مطرح کردم در باب (( خودشناسی و دعوت به خود شناسی )) بود ، اگر در این مورد خاص سوالی دارید میتوانید در همینجا مطرح کنید. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |