|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۱:۴۰, ۴/دی/۹۴
شماره ارسال: #488
|
|||
|
|||
|
محمد حسین ممنون ولی اولا چه ربطی به مستند ظهور داشت؟ هر جند آقای رائفی پور در نقد مستند ظهور هم اشتباهات واضحی داشتند مثلا گفتند در این مستند هیچ نامی از ایران نیست و چند بارم تاکید کردند و یا گفتند عبدالله هاشم این مستند رو ساخته که خب اشتباهه در پایان تمام قسمت ها مینویسه ساخته شده توسط نوریگا
و خلاصه تلویحا میگه نرید سخنرانی یا مستند دیگران رو ببینید بیاید فقط به من گوش کنید دوما آقای رائفی پور بارها خودش رو پژوهشگر معرفی کرده و کلی هم از خودش تعریف کرده مثلا گفته فلان چیز رو من پیش بینی کردم که سر اونم بحث دارم که ایشون پیش بینی نکردن فقط یه حدیثی که وهابیا ساخته بودن رو بازگو کردن بعد خب وهابیا کار خودشونو کردن و ایشون اومد گفت من تابع رفتاری دشمن رو شناسایی کردم و شما هر داده ای بزارید توی این تابع... من بحثم سر اینه که ایشون اصلا پژوهشگر نیست اگه پژوهشگر بودن این همه اشتباه نمیکردن انقد اشتباهات واضح که با یک مطالعه ساده آدم میتونست اون اشتباه رو نکنه پیش نمیومد ایشون اصلا زبان درست و حسابی بلد نیستن همین مترجم های زحمت کش بیداری اندیشه اگه به نقد 2012 ایشون گوش بدن کاملا متوجه میشن بله ایشون ضدیت با دین نداشتن یعنی نیومدن بگن خدایی وجود نداره ولی با این روش های غلط,نتیجه گیری میکنن مردم هم قبول میکنن این روش سرچ ایشون رو تو گوگل رو شما دیدید؟؟؟ پست های قبلی بنده رو تو صفحه ی 48 دیدید؟ من کی گفتم ایشون کافرن؟؟ یا بخوام ایشون رو تکفیر کنم من پژوهشگر بودن ایشون رو زیر سوال بردم دلایلم هم گفتم اینم بگم ایشون الان بهتر شدن هر چند من رو سخنرانی های جدید ایشون هم نقد دارم ولی همه ایشون با اون سخنرانی های سراسر از اشتباه میشناسن فقط دلیل و مدرک ایشون میشه 2012ford escape خب عزیز من اگه ایشون زبان انگلیسی بلد بودن میفهمیدن همون اولین نتیجه ای که توی اون صفحه نشون میده مشخض مربوط به اتومبیله این نشون میده حداقل تو اون مقطع اشون زبان انگلیشون صفر بوده من ویدیوی ارتباط منا با walking dead ایشون رو هم دیدم باز ایشون میکن والکینگ دد در حالی که درستش واکینگ دد یعنی باز برداشت من اینه که ایشون هنوز هم زبانشون خوب نیست و از google translate استفاده میکنن |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,378 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,514 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,313 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,976 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,108 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,948 |