کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح موهن روزنامه آرمان درباره شهدای غواص
۶:۱۹, ۱۲/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۴ ۷:۵۶ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #31

بنده قرار نیست در اینجا فعالیت کنم، و فقط از سر پیگیری چند تا جنایت پیشین اومده‌ام.

اما خلاصه خدمتتون جواب عرض می‌کنم.

(۱۲/دی/۹۴ ۴:۱۲)The AmD نوشته است:  متاسفانه نه، خوشبختانه خودمو در حدی نمیبینم که برای ادامه یا عدم ادامه زندگی انسانی حکم صادر کنم
۱. چه کسی در این تاپیک خودش رو در این حد دید؟
۲. قرآن کریم که خداوند برای پند گرفتن آسانش فرموده، در آیه‌ای که میتونیم به روشنی بفهمیم(واضح هست و محکم هست) چنین حکمی صادر فرموده.

(۱۲/دی/۹۴ ۴:۱۲)The AmD نوشته است:  یا کسیو داعشی خطاب کنم.
اشتباه می‌فرمایید.
دو حالت هست:
۱. بدی ِ بدها رو می‌فهمید: پس قطعاً در حدی هستید که هر وهابی‌صفتی رو داعشی خطاب کنید و ازشون بشدت بیزار باشید.
۲. بدی ِ بدها رو نمی‌فهمید: همسوی اونها هستید، و مجازاً یکی از اونها.

(۱۲/دی/۹۴ ۴:۱۲)The AmD نوشته است:  فقط حس میکنم جو تاپیک بیش از حد تند و تیز هست و بنظرم گفتگویی که در راستای اصلاح و یادگیری و حتی انذار باشه، ی مقدار با آرامش بیشتری دنبال میشه.
آقای عزیز، برادر من، اینگونه سخنرانی‌وار سخن گفتن «فقط حس میکنم ... بنظرم ...» استوار نیست. سخن به دلیل استوار میشه.
پیامبران این همه حرص جوش خوردند!
کی گفته «گفتگویی که در راستای اصلاح و یادگیری و حتی انذار باشه، ی مقدار با آرامش بیشتری دنبال میشه» ؟؟؟!!!
کجای قرآن در محاجّه‌ی بین حق و باطل چنین چیزی می‌بینید؟

دو جمله قرمز و سبز با هم متفاوت هستند(سبز صحیحه):
فقط چیزهایی که میدونیم رو بگیم «درسته» و چیزهایی که نمیدونیم رو بگیم «نمیدونم».
چیزهایی که میدونیم رو بگیم «درسته» و چیزهایی که نمیدونیم رو بگیم «غلطه».

هشدار عرض می‌کنم که ندونسته نظر دادن در بحث حق و باطل، منجر به تخطئه‌ی حق میشه، و گناه بزرگی هست.

(۱۲/دی/۹۴ ۴:۱۲)The AmD نوشته است:  از دید کسی که توی زمینه های گرافیکی فعالیت اندکی دارم میگم این عریانی بیش از حدی که توی این تصویر دیده میشه -هرچقدر فکر کردم - دلیل براش دیده نمیشه.
تقریبا هر کسی که اندک دیدی نسب به مرگ داشته باشه، تشخیص میده که شهید خیلی بهتر از این‌ها با مرگ روبه‌رو میشه نه دست بسته و با ظاهری زننده. بازم دلیلی برای بسته بودن دست شهدا حین بازگشت به سمت خدا نمیبینم.
حرف برای گفتن بسیاره. نمیخوام نقد کنم، فقط جهت خالی نبودن عریضه دو نکته عرض کردم.
همینطوره. تشکر.

(۱۲/دی/۹۴ ۴:۱۲)The AmD نوشته است:  در مجموع، بیشتر شباهت به کاور بلک باسترای هالیوود داره. فک کنم کامیک خوبی از این طرح بشه استخراج کرد !
مطمئن نیستم استخراج کامیک رو در چه جهتی فرمودید.

(۱۲/دی/۹۴ ۴:۱۲)The AmD نوشته است:  از طرف دیگه، این حق رو به طراح میدم که بخواد دفاعی از طرحش داشته باشه (که بعید میدونم دفاع حقیقی وجود داشته باشه).
البته که در صورتی که طراح، داعیه‌ی بر حق بودن داشته باشه، باید بهش اجازه‌ی دفاع داده بشه. مگه بی‌دادگاه هم کسی رو اعدام میکنن؟

(۱۲/دی/۹۴ ۴:۱۲)The AmD نوشته است:  هنر قدرتمنده! تفکر فاسد - شما بخونید کوته نظری - اگر پیش زمینه کار هنری قرار بگیره، چه تاثیرات مخربی که نمیتونه داشته باشه ... پادزهرشم ی کار هنری با تفکر قویه. هیچ تاثیر مثبتی توی داد و قال اینچنینی تصور نمیشه[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif].
باز هم اینکه «پادزهرش نباید برخورد فیزیکی باشه و هیچ تأثیری نداره» رو بدون ارائه‌ی دلیل فرمودید.

پاسخ بدید: خدای قرآن چرا به برخورد فیزیکی امر فرموده؟(البته حتماً میدونید که در حکم خدا نباید به دنبال فهمیدن حکمت باشیم، اما حکمت بعضی احکام رو میتونیم دریابیم)
سوره توبه، آیه ۲۹: قَاتِلُواْ الَّذِينَ لاَ يُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَ لاَ بِالْيَوْمِ الآخِرِ وَ لاَ يُحَرِّمُونَ مَا حَرَّمَ اللّهُ وَ رَسُولُهُ وَ لاَ يَدِينُونَ دِينَ الْحَقِّ مِنَ الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَابَ حَتَّى يُعْطُواْ الْجِزْيَةَ عَن يَدٍ وَ هُمْ صَاغِرُونَ
بکشید آنهایی که ایمان نمی‌آورند به خدا و به روز واپسین و آنچه را که خدا و فرستاده‌اش حرام گردانيده‌اند را حرام نمی‌دارند و به دين حق نمی‌گرایند از میان آنان که به آنان کتاب داده شده، تا به دست خود جزيه دهند در حالی که خوار و کوچک شده باشند.

پاسخش رو در ارسال ۲۴ عرض کرده بودم:
(۳۰/خرداد/۹۴ ۰:۵۷)ـــ نوشته است:  معتقدید قتال برای اینها زیاده؟
انگیزه‌های سیاسی گردانندگان یک حزب رو نمیتونید حتی با زندان انداختن مدیر مسئولشون و کاریکاتوریستشون بخشکونید، چه برسه به بیانیه صادر کردن توی خیابون و پلاکارد چرخوندن و ... (تازگی هم خیلی شیک میرن توی شبکه‌های اجتماعی در حمایت از شخصیتی که بهش توهین شده عکس گل منتشر میکنن...)

آیا ایمان مردم از نشان ندادن ِ واکنش ِ غیرتمندانه به هتک حرمت مقدسات و نوامیسشون ضربه نمی‌بینه؟
البته که ضربه می‌بینه.

یعنی یک زورمدار(سیاستمدار) که کفر در دلش ریشه دوونده و دنبال به زیرکشیدن ِ اسلام در ایران هست، شکستن ِ قبح ِ اسائه‌ی ادب به مقدسات مسلمانان رو یکی از راهبردهاش خواهد دونست، و میتونه هتک حرمت شهداء رو به عنوان یک قدم پیشروی در این عرصه حساب کنه.
چنین فردی ککش هم نمیگزه که در عوض ِ پیشروی در چنین هدفی، روزنامه‌ای که صاحبش هست چند روز تعطیل بشه و یا مدیر مسئول و کاریکاتوریستی که صاحبشون! هست زندان برن و بابت ِ زندان رفتن مزد بیشتر دریافت کنن.

اگر یک مرد بی‌غیرت به یک خانم توهین کنه، آیا بستگان اون خانم در جواب باید در رسای فضایلی که مورد توهین قرار گرفته، با کلماتی روح‌انگیز و با لبخند، مدح ِ اون خانم رو بگن؟!
خیر. اگر مصداق شلاق نباشه، سیلی محکمی به یاوه‌گو می‌زنند.
واکنش عزتمندانه و غیرتمندانه‌ی هممون همینه.
پس صرف ِ کار هنری به‌هیچ‌وجه نمیتونه جوابگوی توهین به نوامیس باشه.

دعوت به مباهله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: طرح موهن روزنامه آرمان درباره شهدای غواص - ـــ - ۱۲/دی/۹۴ ۶:۱۹

[-]