|
هیات دیپلماتیک ایران از عربستان اخراج شد!
|
|
۱:۱۳, ۱۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
واقعا دولت می تونست بهتر از اینها موضوع رو مدیریت کنه. اونم دولت تدبیر...!
بهتر بود رئیس جمهور همون روز اول مشابه کاری که برای فرانسه کرد رو برای شیخ شهید انجام می داد و مردم رو به صبر و هشیاری در برابر فتنه ها دعوت می کرد. واقعا رئیس جمهور فکر می کرد موضوع اعدام آیت الله النمر آنقدر کوچیک بوده که کار رو به معاون وزیر سپرد؟؟!! خب معلومه مردم احساس می کنن کسی جدی نمی گیره خواسته هاشون رو و میان وسط و یه عده هم نفوذی هم داستان رو به شکلی که عربستان بخواد رقم می زنند. .................................................................... با این حال بهتر که رفتن و ننگ رابطه با اونها از دامان ملت پاک شد. ![]() .................................................................... دلم نیومد این مطلب رو نزارم. خودم خیلی خندیدم. ![]() به نقل از گفت و شنود روزنامه کیهان: (سه شنبه 14 دی) گفت: عربستان و چند کشور فسقلی دیگر مثل بحرین و جیبوتی و سودان، روابط سیاسی خود را با ایران قطع کردند.
گفتم: خوشا به حال باغبانی که شغال از او قهر کند ولی با این بازیها نمیتوانند جنایات آلسعود را تحتالشعاع قرار دهند.
گفت: حالا مگه پشه خودش چی هست که فشار خونش باشه؟!
گفتم: چه عرض کنم؟ یک مورچه داشت روی گوش فیل راه میرفت، فیل پرسید؛ اینجا چیکار داری؟ مورچه گفت؛ اومدم «گوش فیل» بخورم! فیل پرسید؛ چقدر پول داری؟ مورچه جواب داد؛ فقط یک مشت پول خُرد دارم. فیل گفت؛ گوشفیل خیلی گرونتر از این حرفهاست! بودجهات نمیرسه، برو پائین «پاپ کورن» بخور!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |