|
علیک سلام
|
|
۱۲:۰۵, ۱۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۴ ۱۰:۴۲)mahdy30na نوشته است: حتما قرار بدین البته اکه شد از اپلود سنترهای ازاد این کار رو بکنین تا در دسترس همه راحت قرار بگیذه و از قتدشکن استفاده نشه چشم حتما. فقط یه دو هفته صبر کنید من این امتحانام تموم شه ...خیالم راحت بشه بعد. ببخشیدا ![]() (۱۶/دی/۹۴ ۱۱:۲۰)عمار94 نوشته است: به نظرم بهتر است امضایتان را تعویض کنید ! شما فرض کن این امضای من گفته ی داریوش نیست. دعای خودمه. الان مشکل حل شد؟؟ در ضمن من که نگفتم علم ثابته.!!!! من قوانین کلی و بنیادی علم رو گفتم ..... وگرنه توی جزییات مدام در حال تغییره. (۱۶/دی/۹۴ ۱۱:۳۱)قلب نوشته است: منظور من بخشي از نظریه های علمی بود که یه تعداد اندکی از دانشمندان برای نفی خدا استدلال می کنن خب اگه منظورتون این بود حق با شماست. چرا با سبز مینویسید ؟؟ ![]() (۱۶/دی/۹۴ ۱۱:۳۱)قلب نوشته است: این کاربر نام کاربری اینقدر با علم درصدد بودن که ثابت کنن خدا نیست که ما به کل علم شک کردیم اتفاقا توی یکی از کلیپ ها مطرح میشه که در گذشته اعتقاد بر این باور بوده که علم با وجود خداوند در تضاده و گرنه در زمان حال اصلا اینطور نیست. شاید بعضی ها شنیده باشن در مورد " اثر مشاهده گر" اینو برید بخونید به نظر من پایه ی همون کوانتوم هست.توی اثر مشاهده گر ثایت میشه که الکترون در صورت وجود یک مشاهده کننده رفتار متفاوتی از خودش نشون میده.(ثابت شده هاااا) از اینجا به شکل خیلی پیچیده و شیرین حتی به اثبات خداوند هم ربط پیدا میکنه ..... و اثبات خیلی چیزهای دیگه. حالا بعدا خلاصه مینویسم.البته اگه خدا یاری کنه و چیز اشتباهی ننویسم....چون به هر حال من فیزیک نخوندم ولی اخیرا خیییییلی علاقه مند شدم. واقعا جالبه.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| السلام علیک با سلام علیکم چه فرقی داره؟ (مفاهیم سلام) | پارمیس | 2 | 8,944 |