|
چقدر تغيير نموده ايم؟
|
|
۳:۱۲, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یکی از مهمترین چیزهایی که من از این مستند فهمیدم این بود که:
ما خیلی چیزهای ارزشمندی داریم که اصلا خودمون نمی دونیم و بهش توجه نمی کنیم. ماهیان ندیده غیر از آب پرس پرسان زهم که آب کجاست؟ این مستند باعث شد من کمی بیشتر به داشته هام فکر کنم و اینکه چقدر راحت بعضی چیزا در اختیارم قرار گرفت ولی من از اونها و ارزشش بی خبر بودم. با دیدن این مستند تازه فهمیدم که تو دنیا چه خبرهایی می تونه باشه که ما بی خبریم. باور کنید تازه فهمیدم که تاریخ چه چیز مهمی در زندگی ما هاست. و یکی دیگه از چیزهایی که فهمیدم و خیلی هم مهم بود، دشمنی حساب شده شیطان با انسان است. من داستان آدم و حوا و شیطان را در کودکی مثله همه شنیده بودم. ولی هیچ وقت به بعد از اون فکر نمی کردم. ولی همیشه یه سوال در ذهنم داشتم که: آیا بدعت های تاریخی که در ادیان پایه گذاری شده، و قرنهاست باعث بروز مشکلات بین مردم است، از ذهن چند تا آدم جایزالخطا بیرون اومده و یا جنگ هایی با میلیون ها کشته و هزاران جنایت، توسط امیال فقط یک نفر شکل گرفته؟ اینکه گفته شده مسیح فرزند خداست و باعث شکاف در دین مسیح شد، تراوشات ذهن چند تا کشیش بیمار بوده؟ یا اینکه چند نفر که خدمات بسیاری زیادی کرده و جزء صحابه بزرگ پیامبر اسلام بودند، با وجود شواهد بسیار زیاد و آشکار و بالاترین شناخت نسبت به حق جانشینی پیامبر، اومدند و برای یک منسب چند روزه، ریشه دشمنی و چند دستگی را بین مسلمین بوجود آورند. که الان پس از صدها سال هنوز پا برجاست و این مشکل حل نشده. چیزی که من از این مستند یاد گرفتم این بود که دسیسه های شیطان خیلی هوشمندانه، پیچیده و بزرگتر از اونی هست که ما بتوینم بهش پی ببریم. پس باید خیلی بیشتر مواظب خودمون باشیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ بگو پناه مىبرم به پروردگار مردم قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ پادشاه مردم مَلِكِ النَّاسِ معبود مردم إِلَهِ النَّاسِ از شر وسوسهگر نهانى مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ آن كس كه در سينههاى مردم وسوسه مىكند الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ چه از جن و [چه از] انس مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
چقدر تغيير نموده ايم؟ - rahbin - ۳/دی/۸۹, ۱۴:۲۱
RE: چقدر تغيير نموده ايم؟ - علی 110 - ۳/دی/۸۹, ۱۷:۰۵
RE: چقدر تغيير نموده ايم؟ - mohamad - ۴/دی/۸۹ ۳:۱۲