|
ما برای اینا می جنگیم؟؟؟؟
|
|
۲۱:۰۳, ۲۳/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۴ ۲:۵۶ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
البته تمام اینها خیلی واضحه و نیاز خاصی به توضیح نداره.
ویدیوهایی که بتونه دخالت بشار اسد رو اثبات کنه رو بیارید. ادعای بیسند بیارزشه. لابد یک ویدیو هست که چند نفر رو با لباس ارتش سوریه نشون میده! اما آیا باید اینطور بچگانه فریب خورد؟ کانالهای صدا و سیما دقیقاً چی گفتن؟ + منبع در مورد توبهی عراقیها، دستور خدا و معنی توبه رو میتونید در اون آیه بفهمید. در مورد احتمال حملهشون، بنده علم غیب ندارم. چطور میشه پیش از عمل قضاوت کرد؟ در مورد اینکه میگید گروههای ناصبی و سلفی از فلسطینیها جدا نیستن: آیا دوستی ِ ما، باید با خدا نزدیکتر باشه یا با افراد خانواده و مردم شهرمون؟ سوره توبه، آیه ۲۳: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ آبَاءكُمْ وَإِخْوَانَكُمْ أَوْلِيَاء إَنِ اسْتَحَبُّواْ الْكُفْرَ عَلَى الإِيمَانِ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَأُوْلَـئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ ای کسانی که ایمان آوردهاید، پدر و برادرتان را به دوستی نگیرید اگر کفر را بر ایمان میپسندند، و هرکس از شما آنان را به دوستی گیرد، پس آنان خودشان هم ستمکارند. البته که وهابیصفتها از مسلمونها جدا هستن. و البته منافقین و یا کسانی که در فتنه ۸۸ به خیابون اومدن تا منافقین بتونن خرابکاری کنن، از ملت فهیم ایران جدا هستن. و البته که کسانی که در شبکههای اجتماعی عضو میشن یا هرگونه فعالیتی که دیگران رو تشویق به حضور میکنه انجام میدن، فعالیتشون در اون محیط مساوی ِ به سرپرستی گرفتن ِ طاغوت هست، و از کسانی که این کار رو نمیکنن جدا هستن. میگید «هر کشوری در آفریقای جنوبی». محض اطلاعتون، آفریقای جنوبی که گفتم، خودش اسم یک کشور هست. بعد اینطور اظهار نظر ِ فجیع ِ وحشتناک میکنید که «کشورمون دوبرابر جمعیت هر کشوری در آفریقای جنوبی آدم گرسنه داره»!!! منتظرم ببینم این گرسنگان کجای کشورمون هستن؟(البته غیر از رفاهزدهها. میدونم اونا خیلی گرسنه هستن. صدای نالههاشون زیاد بلند میشه) اولاً آیا شما از ترس ِ اینکه بعداً کسی یادش بره که بهش خوبی کردید، بهش خوبی نمیکنید و میذارید سختی بکشه و بمیره؟ پس رضای خدا چی میشه این وسط؟ ثانیاً کمکهای ما یاد مردمشون و نجیبانشون میمونه قطعاً. ثالثاً اصلاً اینکه کمکهای ما یادشون بمونه یا نمونه، چه ربطی به بحث ما داشت؟ انگار یادتون رفت. گفتید ایران به آفریقا هیچ اهمیتی نمیده. و البته بدون هیچ سندی. و بنده چند مثال نقض آوردم. اگر راست میگید، ردشون کنید. کجا کشورها رو مساوی اشخاص در نظر گرفتهام؟ میخواستم ثابت کنم که ایران به آفریقا اهمیت میداده، که ثابت شد. شما یکی از دولتهای سومالی رو مساوی مردم سومالی در نظر گرفتهاید و بعد به من میگید کشورها رو مساوی اشخاص در نظر گرفتهام؟ بیگناهانی که گرفتار قحطی باشند رو به حساب ِ دولتهاشون رها میکنید که از گرسنگی بمیرن؟ تو کز محنت دیگران بیغمی ... از مسلمونی خارج میشی حتی اگر خود ِ اون مردمان هم میگفتند از ایران بدمون میاد، ما با پیروی از ائمهی هدی، حتماً بخاطر رضای خدا تا حد توان کمک میکردیم. حرفی که راجع به سیاست ِ پاک و ناپاک زده بودم رو کاملاً اشتباه برداشت نمودید. بنده از نیات ِ بعضی از دولتمردان صحبت نکردم. بنده از وجود ِ نیات خوب در بعضی از مردم یا دولتمردان صحبت کردم. مگه ایمان ما بخاطر ِ فلانی و بهمانی هست که معطل باشیم به اونها؟ من میگم، اگر شما مؤمنید، پس نباید بگید که امکان نداره که یک افراد دیگری هم مؤمن باشن. به همین سادگی. نباید بگید که امکان نداره که یک افرادی، خوبی ِ دیگران رو بخاطر رضای خدا بخوان. دربارهی حمایت از مظلومین غیرایرانی، اولاً آیا وضعیت داخل کشور خودمون رو با تجاوز و عذاب و شکنجه مقایسه میکنید؟ یعنی بر فرض که در داخل ایران، برای نجات فقرا از گرسنگی یا بیماری، ثروت ِ کافی در بیتالمال و یا دست ِ خود مردم نبود. در این صورت آیا شما واقعاً میگید چشمهامون رو بذاریم روی هم که به نوامیس اعم از کودکان و زنان و حرمهای مطهر تجاوز بشه و جان انسانها با شکنجه ازشون گرفته بشه؟ اگر ثروت کافی نبود، میتونیم خودمون کمتر عذا بخوریم یا کمتر رفاه داشته باشیم، تا فقرامون از گرسنگی و بیماری نجات پیدا کنن. ثانیاً ثروت کافی قطعاً وجود داره. آیا شمایی که چنان نظر ِ عجیبی میدید، واقعاً فکر میکنید که الآن تمام ِ پولهای ما خرج خودمون شده و هیچ رانت و اختلاص و همایش و بریز و بپاشی از بیتالمال وجود نداره که اومدید میگید «از دهن ملت میکشیم و میفرستیم سوریه»؟ ثالثاً کی گفته داریم کمک زیادی میکنیم؟ شما هیچ منبعی نیاوردید از میزان کمکی که میکنیم. کمکی که در قالب موشک و غیرموشک میکنیم، شاید حتی در حد یکی از رزمایشهای گستردهی ارتش یا سپاه هم نباشه که برای چند روز ِ متوالی، چند هزار نیرو رو میبرن و چندین موشک و بمب آزمایش میکنن. این در حالی هست که با همین چند تا موشک و غیرموشک، داریم خسارت جنگ رو از کشورمون دور میکنیم! هزینهی تولید ِ موشک کجا و هزینهی اصابت ِ موشک کجا؟ بله، توی کشورمون، یک عدهای از دولتمردان، حق فقرا از بیتالمال رو بالا کشیدند. راهحلش اینه که بریم این حق رو پس بگیریم. به نظر شما اگر قلبمون رو سخت کنیم و مسلمونی و آزادگی رو فراموش کنیم، اونوقت مفسدین ِ داخل کشورمون اصلاح میشن و وضعمون روبهراه میشه؟ فقر تقصیر هممون هست، چرا که دست ِ امثال ِ این خائنین رو از بیت المال کوتاه نکردیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |