|
گفتگوی منتظران
|
|
۲۳:۴۲, ۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
این ماه رمضان ماه رمضان بسیار مهمی هست
حقیر امیدوارم تکلیف خودم را با خدای خویش و امام خویش روشن کنم دعای عهد سعی میکنم 40 روز بخوانم که 30 روزش در ماه مبارک خواهد بود أن شالله چند روزش هم قبل از ماه مبارک و چند روزش هم بعد از ماه مبارک إن شالله اگه توفیق پیدا کنم سعی میکنم تلاوت قرآن را بیشتر کنم همراه با تدبر!!!!!!!!!! استادِ استادِ من تأکید بسیار زیادی بر مداومت بر خواندن سوره یاسین دارند سعی میکنم توبه و استغفار به خصوص در سحر ها داشته باشم این زبان بی صاحبم را سعی میکنم مهار کنم و امان از این چشم ها و سعی میکنم در خانواده با حسن خلق باشم سعی میکنم یتیمی را در این ماه طبق سنت مولایم علی دستگیری کنم و اما شبهای قدر آرزو دارم توفیق بیابم و این شبها را از دست ندهم می خواهم تجدید عهدی کنم با خدا و امامم و تمرین بندگی خدا داشته باشم یک ماه میخواهم بیشتر بندگی خدا را انجام دهم تا بندگی نفسم را کسی چه میداند شاید امامم در حال گزینش یارانش باشد چرا من از غافله جا بمانم تقوا مهمترین ویژگی یاران حضرت حجت است و مهمترین عامل بودن با اوست راستی نماز قضا هم باید بخونم حساب کتاب خمسم رو هم باید درست انجام بدم درد عشقی کشیده ام که مپرس, ........................زهر هجری چشیدهام که مپرس گشته ام در جهان و آخر کار,................................. دلبری برگزیدهام که مپرس راستی وقت گرانبهای خودم رو هم سعی میکنم پای این تلویزیون (خر دجال) نگذارم و اوقاتی رو که میتونم به خودم را به غافله عشق نزدیک کنم را پای سریالهای ... صدا و سیما تلف نکنم ماه رمضان امسال را نمیخواهم از دست بدهم خدا نگهدار همه ما باشد اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |