|
گپ و گفتی در باره حقوق بشر و اعلامیه های مربوطه
|
|
۱۸:۲۴, ۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۹۴ ۱۲:۴۴)mahdy30na نوشته است: خانم پارمیس پاسخ دوستان رو نمیدید؟ آقای محترم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! قرار شد داخل هر پست چند تا ابهام نوشته بشه و کاربران بررسی کنن. نه اینکه شما طومار بنویسی و بعد هم توقع داشته باشید من به همش پاسخ بدم احساس میکنم شما تعمدا این کارو میکنید که توانایی و تمرکز مخاطب در پاسخ گویی به پست هاتون کمتر بشه.... (۸/اسفند/۹۴ ۱۲:۴۴)mahdy30na نوشته است: قراردادهاي بين المللي در حكم قوانين داخلي است، و از طرفي ديگر مقررات قانون اساسي برتر از قوانين عادي است، قانون اساسي برتر از قراردادهاي بين المللي است كه دولت عضو آنهاست و در موقع تعارض قانون اساسي مقدم است !!!!!! خب با این قانون به راحتی هر حاکم یا رییس دولتی میتونه به مردم ظلم کنه... و وقتی هم که نهادهای بین المللی بهش اعتراض کردن بگه که قانون من بالاتر از قوانین بین المللی است و من ملزم به پاسخ گویی به نهادهای بین المللی نیستم و هر کاری که دلم بخواد میکنم. مثل صدام حسین. خب این یه ایراده توی قانون ما. نظرتون راجع به این ایراد چیه؟؟؟ ضمنا من فقط این بخش از پست تون رو خوندم. اگر بقیه پست تون رو هم وقت داشتم بخونم حتما ایراداتی از داخلش پیدا میشد. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |