|
نقد جدي بر كتاب عصر ظهور از علي كوراني
|
|
۱:۳۳, ۲۷/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده این کتاب رو چندسال پیش خوندم و جزو اولین کتاب هایی بود که برای تحقیق انتخاب کردم این کتاب ساده فهم است که مناسب برای جوانان است يه نکته رو هم به دوستان درباره مهدویت بگم در این سالها متوجه شدم بعضی از احادیث و روایات مهدویت که سند ضعیفی هم دارند هم اتفاق افتادند و هم از لحاظ عقلی درست به نظر مياد و برعکس بعضی احادیث که سند قوی هم دارند هم با عقل جور در نمیاد و هم اتفاق نيفتاده البته اگر کسی واقعا می خواد بیشتر بدونه بهتره رجوع کنه به نظرات عرفای حاضر مانند بهجت عارفان و علامه حسن زاده آملی و چند نفر دیگر چون اين افراد با دید باطني که دارند می دونن چه خبره و ما کجاییم يه عده هم که مصداق این جمله هستن من شک میکنم پس هستم یعنی همش اظهار فضل می کنن در حالی که اصلا معرفت لازم رو ندارند و نظر بزرگان رو قبول ندارند در ضمن برای نقد صحیح و تخصصی لازم است شخص نقد کننده بالاتر از شخص نقد شونده باشد و اگر کسی بخواهد علامه کورانی را نقد کند باید حداقل علامه یا آیت الله باشد اونم نه اسمی بلکه واقعاً درجه آیت الله یا علامه را داشته باشد بزرگش نخوانند اهل خرد هر انکس که نام بزرگان به زشتی برد بزارید یه مثال امروزی بزنم يه بازیگر تازه کار رو در نظر بگیرید که برای رسیدن زود هنگام به شهرت ميره و با افراد مشهور بازی می کند و اینکار هرچند باعث شهرتش میشود ولی هنوز جوهر بزرگی را نیافته است یا مثلاً سلمان رشدی که نویسنده کتاب آیات شیطانی است واقعاً چقدر میفهمد که قرآن را نقد می کند! پس به هر شخصی به مقدار اندازه آن شخص اهمیت دهید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |