|
توهین دولتمردان اصلاحات ⛔
|
|
۱۶:۵۴, ۱۹/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۵ ۲۳:۲۹)anti ignorance نوشته است: من نگقتم که موافق ترویج بی بند و باری و بی حجابی در جامعه م ؛ ولی موافق نیستم با زور حجاب رو به دیگران تحمیل کنیم. اگه قرار بود زور جواب بده ، بعد 30 و اندی سال اجبار ؛ تا الآن حتما باید نتیجه ش رو میدیدیم! ولی اگه یه نگاه به خیابونای تهران بندازی ، خودت نیتجه شو میبینی. به جای اینکه مردم رو بزور کتک ارشاد کنید و یا پشت سر هم اینترنت فی*ل*تر کنید؛ بهتره به فکر تربیت دینی و اسلامی فرزندانمون باشید. اینجوری هیچ سایتی و یا هیچ فرهنگی شرقی-غربی نمیتونه به راحتی باعث دین زدگی و انحراف فرزندانمون بشه. البته باید عوامل فحشا و منکرات در جامعه جمع بشه؛ ولی پاک کردن صورت مسئله هرگز!سلام خب شما فرض کن فی*ل*ترينگ تعطیل شد و حجاب هم آزاد! آیا حالا مردم دیندار تر ميشن!!!!؟ کسانی مثل شما که با اجبار مخالف هستند در پاسخ از کاره فرهنگی حرف میزنن حالا من يه سوال دارم آیا کسی هست که ندونه حجاب خوبه یا بده!؟ آیا کسی هست که ندونه سایت های سیاسی مثل بی بی سی دلشون برای ایران نسوخته و برای منافع خودشون کار می کنن!؟ آیا کسی هست که ندونه سایت های پورنو بد هستن!؟ معلومه که یک انسان سالم اطلاع دارد ولی باز انجام می دهد!! پس کار فرهنگی یعنی همین و انجام شده و حالا نوبت جبره اینکه چرا اینجوری هست يه بحث ديگه هست اما مسئله اینه بازم با زور و اجبار اوضاع از آزاد بودن بهتره یعنی بهتر از اينه که بی تفاوت باشیم اصلا شما فرض کن امام زمان عج ظهور کردند آیا کار فرهنگی می کنن یا اول با جبر و زور سران سرکش و ام الفساد ها را نابود می کنند! استفاده از جبر در اجتماع امری اجتناب ناپذیر است به همین دلیل ما قانون داریم و پلیس برای اعمال جبر و زور آیا کسی هست که ندونه تجاوز به حقوق دیگران امری غلط است!؟ همه می دانند ولی همیشه عده ای ناسازگار وجود دارند چطور درباره قانون از جبر استفاده شود ولی درباره حجاب استفاده نشود!!!! حجاب هم الان قانون است |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

اگه یه ذره حرفای منو فهمیده باشی ؛ دیگه نیازی به ادامه ی بحث نیست. ولی افسوس ...