|
در #دین اجباری نیست
|
|
۱۸:۴۷, ۲۷/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
(۲۷/فروردین/۹۵ ۱۷:۱۸)پارمیس نوشته است: خب بله. (۲۷/فروردین/۹۵ ۱۳:۴۵)پارمیس نوشته است: سلام.این عبارت رو بزارید جلوی این متن خودتون و نتیجه گیری کنین. آیا میل دارین جای چند عبارت رو عوض کنیم ؟ چه قبول کنیم چه قبول نکنیم ایران به کشور های همسایه حمله کرد. نظرتون درباره متن بالا چیه؟ ![]() (۲۷/فروردین/۹۵ ۱۷:۱۸)پارمیس نوشته است: ویکی شخص نیست که بخواد با شما عناد داشته باشه.با من عناد داره یقین داشته باشین با من و اعتقاد و ایینم عناد داره با وطنم .... دوتا عکس نقل قول میکنم از قسمت ویکیپدیا:آشنایی با دانشنامه خودتون قضاوت کنین شخص هستن یا خیر و مابقی مطالب . ![]() ![]() امیدوارم دفعه بعد کمی دقت کنید تو گفتن مطالب خودتون . ![]() شما هنوز تو تشخیصش شک دارین ( البته فکر کنم خودتون یقین دارین ) کی و کیا این مطالب رو میتویسن بعد میگین که ... . رفرنس ؟ عحب چیز خاصی انگار بقیه چیز دیگه غیر این میدن . ![]() از خودش خیر اما چیزی که بخواد رو مینویسه قیچی کاری هم گاهی انجام میدن که بماند .(۲۷/فروردین/۹۵ ۱۷:۱۸)پارمیس نوشته است: متاسفانه شما همیشه با نیش و کنایه صحبت میکنید.فقط پاسخ شما رو دادم ، اگه شما این رو نیش و کنایه میدونین پس حقیقت برای شما از هر چیزی ناگوار و تلخ هست. (۲۷/فروردین/۹۵ ۱۷:۱۸)پارمیس نوشته است: الان من با این متن چکار کنم؟؟؟بزارین جلوی این سوال خودتون / (۲۷/فروردین/۹۵ ۱۳:۴۵)پارمیس نوشته است: اون بخش آخر متن که نوشته پیامبر از غیب مطلبی رو گفتن و مردم هم ایمان آوردن منبعش چیه؟؟؟؟جون نشنیده بودین اوردl تا حداقل بخونین تا بدونین و اگه جایی خواستین ازش استفاده کنین . لطف کردم و براتون مثل ویکی ( البته بصورت صحیح ) رفرنس دادم .![]() (۲۷/فروردین/۹۵ ۱۷:۱۸)پارمیس نوشته است: یعنی اگر مسلمان باشن حق دارن به ایران حمله کنن!!!یعنی اگر ایرانی باشن حق دارن به هرجا حمله کنن!!! عجب!! ![]() (۲۷/فروردین/۹۵ ۱۷:۱۸)پارمیس نوشته است: چه برسه به سردمداران اون موقع کشورهای عربی.!!!! ![]() اگه بازم مطلبی و نقدی بود پذیرا هستم ولی شما هم پاسخگو باشین . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
در #دین اجباری نیست - قبیله منتظر - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۱:۲۰
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۳:۴۵
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - سید ابراهیم - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۴:۰۵
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - mahdy30na - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۴:۴۴
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۷:۱۸
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - mahdy30na - ۲۷/فروردین/۹۵ ۱۸:۴۷
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۷/فروردین/۹۵, ۲۳:۴۷
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - قبیله منتظر - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۸:۵۶
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - عمار94 - ۲۸/فروردین/۹۵, ۰:۵۰
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - mahdy30na - ۲۸/فروردین/۹۵, ۲:۴۷
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۹/فروردین/۹۵, ۱۲:۵۶
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - mahdy30na - ۲۹/فروردین/۹۵, ۱۶:۵۵
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۱/اردیبهشت/۹۵, ۱۲:۲۶
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - قبیله منتظر - ۲۹/فروردین/۹۵, ۱۹:۰۳
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - mahdy30na - ۱/اردیبهشت/۹۵, ۱۴:۱۰
|

یقین داشته باشین با من و اعتقاد و ایینم عناد داره با وطنم .... ![[تصویر: 2016-04-15_181625.jpg]](http://uploadyar.com/8Z4u/2016-04-15_181625.jpg)
![[تصویر: 2016-04-15_182457.jpg]](http://uploadyar.com/8Z4v/2016-04-15_182457.jpg)

لطف کردم و براتون مثل ویکی ( البته بصورت صحیح ) رفرنس دادم .