|
در #دین اجباری نیست
|
|
۲۳:۴۷, ۲۷/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۵ ۲۳:۵۱ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۵ ۱۸:۴۷)mahdy30na نوشته است: چه قبول کنیم چه قبول نکنیم ایران به کشور های همسایه حمله کرد. برید تاریخ رو مطالعه کنید. وقت ندارم اینجا درس تاریخ بدم. اون حمله ای که اعراب به کشور ما داشتن با حمله ی ایران زمان کوروش به بابل یا سومر فرق داشته. مردم بابل از کوروش استقبال کردن. (۲۷/فروردین/۹۵ ۱۸:۴۷)mahdy30na نوشته است: با من عناد دارهوطن؟؟؟ آیا شما واقعا وطن مهم هست براتون؟؟؟ خواهشا با خودتون رو راست باشید. شما اگه واقعا وطن براتون مهم بود از حمله بیگانگان به کشورتون دفاع نمیکردید.... (۲۷/فروردین/۹۵ ۱۸:۴۷)mahdy30na نوشته است: رفرنس ؟ عحب چیز خاصی انگار بقیه چیز دیگه غیر این میدن . میگم با کنایه صحبت میکنید میگید نه!!! من هیچ جا نگفتم ویکی پدیا خوبه یا بده ..... منابعش درسته یا غلطه..... فقط گفتم تمام مطالبش منبع داره دیگه اختیار با خودتونه که اون منبع رو قبول کنید یا نه. (۲۷/فروردین/۹۵ ۱۸:۴۷)mahdy30na نوشته است: فقط پاسخ شما رو دادم ، اگه شما این رو نیش و کنایه میدونین پس حقیقت برای شما از هر چیزی ناگوار و تلخ هست. شما من رو اسلام ستیز خطاب کردید حالام میگید حقیقت برای من تلخه؟!!! (۲۷/فروردین/۹۵ ۱۸:۴۷)mahdy30na نوشته است: لطف کردم و براتون مثل ویکی ( البته بصورت صحیح ) رفرنس دادم . لطف کردید؟؟؟؟ کسی از شما نخواسته بود که لطف کنید. این کار شما لطف اسمش نیست اسمش منت گذاشتنه. (۲۷/فروردین/۹۵ ۱۸:۴۷)mahdy30na نوشته است: یعنی اگر ایرانی باشن حق دارن به هرجا حمله کنن!!! واقعا الان این حرف به بحث چه ربطی داشت؟؟؟ گیریم که حملاتی که زمان ایران باستان توسط کشور ما انجام میشده اشتباه بوده حالا این دلیل میشه که بگیم اعراب هم حق داشتن به ایران حمله کنن؟؟؟؟ بعد به ملی گراها میگید وطن فروش!!! شما رسما دارید از تجاوز نظامی به کشورتون دفاع میکنید. ![]() (۲۷/فروردین/۹۵ ۱۸:۵۶)قبیله منتظر نوشته است: خب منم همین رو میگم. حمله اعراب به ایران بعد از زمان پیامبر اتفاق افتاد. اگر پیامبر بودن که اجازه همچین کاری رو نمیدادن. اون افرادی که اون موقع زمامدار بودن فاقد منطق بودن برای همین به زور متوسل شدن و حمله کردن(طبق متن خودتون) |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
در #دین اجباری نیست - قبیله منتظر - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۱:۲۰
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۳:۴۵
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - سید ابراهیم - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۴:۰۵
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - mahdy30na - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۴:۴۴
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۷:۱۸
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - mahdy30na - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۸:۴۷
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۷/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۷
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - قبیله منتظر - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۸:۵۶
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - عمار94 - ۲۸/فروردین/۹۵, ۰:۵۰
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - mahdy30na - ۲۸/فروردین/۹۵, ۲:۴۷
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۹/فروردین/۹۵, ۱۲:۵۶
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - mahdy30na - ۲۹/فروردین/۹۵, ۱۶:۵۵
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۱/اردیبهشت/۹۵, ۱۲:۲۶
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - قبیله منتظر - ۲۹/فروردین/۹۵, ۱۹:۰۳
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - mahdy30na - ۱/اردیبهشت/۹۵, ۱۴:۱۰
|

یقین داشته باشین با من و اعتقاد و ایینم عناد داره با وطنم ....