کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در #دین اجباری نیست
۲:۴۷, ۲۸/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۷/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۷)پارمیس نوشته است:  برید تاریخ رو مطالعه کنید.
وقت ندارم اینجا درس تاریخ بدم.
اون حمله ای که اعراب به کشور ما داشتن با حمله ی ایران زمان کوروش به بابل یا سومر فرق داشته.
مردم بابل از کوروش استقبال کردن.

وطن؟؟؟
آیا شما واقعا وطن مهم هست براتون؟؟؟
خواهشا با خودتون رو راست باشید.
شما اگه واقعا وطن براتون مهم بود از حمله بیگانگان به کشورتون دفاع نمیکردید....

میگم با کنایه صحبت میکنید میگید نه!!!
من هیچ جا نگفتم ویکی پدیا خوبه یا بده .....
منابعش درسته یا غلطه.....
فقط گفتم تمام مطالبش منبع داره دیگه اختیار با خودتونه که اون منبع رو قبول کنید یا نه.

شما من رو اسلام ستیز خطاب کردید حالام میگید حقیقت برای من تلخه؟!!!

لطف کردید؟؟؟؟
کسی از شما نخواسته بود که لطف کنید.
این کار شما لطف اسمش نیست اسمش منت گذاشتنه.

واقعا الان این حرف به بحث چه ربطی داشت؟؟؟
گیریم که حملاتی که زمان ایران باستان توسط کشور ما انجام میشده اشتباه بوده حالا این دلیل میشه که بگیم اعراب هم حق داشتن به ایران حمله کنن؟؟؟؟
بعد به ملی گراها میگید وطن فروش!!!
شما رسما دارید از تجاوز نظامی به کشورتون دفاع میکنید.Angry

خب منم همین رو میگم.
حمله اعراب به ایران بعد از زمان پیامبر اتفاق افتاد.
اگر پیامبر بودن که اجازه همچین کاری رو نمیدادن.
اون افرادی که اون موقع زمامدار بودن فاقد منطق بودن برای همین به زور متوسل شدن و حمله کردن(طبق متن خودتون)
خیلی جالبه بحث کردن با شما .میدونین چرا؟ چون فقط از فلان و فلان و فلان ادرس میدید و حتی زحمت مطالعه هم نمیدید و فقط گوشتون به دهان کسی هست که اصلا نمیشناسین و به حرفهاش یقین در حد وحی دارین .
بگدریم بحث به حاشیه نره .
(۲۷/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۷)پارمیس نوشته است:  برید تاریخ رو مطالعه کنید.
وقت ندارم اینجا درس تاریخ بدم.
اون حمله ای که اعراب به کشور ما داشتن با حمله ی ایران زمان کوروش به بابل یا سومر فرق داشته.
مردم بابل از کوروش استقبال کردن.
قرارهست حرف بدون سند نزنیم اگه نقل قول داریم میکنیم و گواه بیاریم برای شواهد تاریخی .

استقبال؟ میشه بگین چطور استقبال کردن ؟ با گرسنه نگهداشتن سربازان ارتش بابل ؟ یا با خواب و غفلت و حریق و ... ؟

یه نمونه از برگهای تاریخ رو بزارین بیارم شاید بدردتون خورد .

And Gobryas and Gadatas and their troops found the gates leading to the palace locked, and those who had been appointed to attack the guard fell upon them as they were drinking by a blazing fire, and without waiting they dealt with them as with foes
...
... And when Gadatas[sup]1[/sup] and his men saw the gates open they dashed in in pursuit of the others as they fled back into the palace, and dealing blows right and left they came into the presence of the king; and they found him already risen with his dagger in his hand.

And Gadatas and Gobryas and their followers overpowered him; and those about the king perished also, one where he had sought some shelter, another while running away, another while actually trying to defend himself with whatever he could.
Cyrus then sent the companies of cavalry around through the streets and gave them orders to cut down all whom they found out of doors, while he directed those who understood Assyrian to proclaim to those in their houses that they should stay there, for if any one should be caught outside, he would be put to death.

While they were thus occupied, Gadatas and Gobryas came up; and first of all they did homage to the gods, seeing that they had avenged themselves upon the wicked king, and then they kissed Cyrus's hands and his feet with many tears of joy.And when day dawned and those in possession[sup]1[/sup] of the citadels discovered that the city was taken and the king slain, they surrendered the citadels, too.
(صفحات 20 تا 34 لینک)

Cyrus then sent the companies of cavalry around through the streets and gave them orders to cut down all whom they found out of doors, while he directed those who understood Assyrian to proclaim to those in their houses that they should stay there, for if any one should be caught outside, he would be put to death.
[*]

When all this was finished, he first called the magi and requested them, inasmuch as the city had been taken by the sword, to select sanctuaries and the first fruits of the booty for the gods. Next he distributed the private houses and official residences among those whom he considered to have had a share in what had been achieved; and he made the division in the way that had been decided upon—the best to the most meritorious. And if any one thought he had less than he should, he bade him come and explain his reasons for thinking so.
Xenophon, Cyropaedia, Editor: Walter Miller [*]

Xenophon. Xenophon in Seven Volumes, 5 and 6. Walter Miller. Harvard University Press, Cambridge, MA; William Heinemann, Ltd., London. 1914.
کتاب گزنفون هستش اگه خواستین مطالعه کنید لینک صفحات رو قرار دادم همراه با ادرس کاملش . فقط این چند نمونه رو داشته باشین تا بعد بگین عجب استقبالی صورت گرفته Blush
[/b]
خانم پارمیس همونقدر که شما مدارک دارین من هم دارم که بتونم اثبات کنم حرفامو .
درس تاریخ به حدی برای من شیرین هست که نمیشه وصف کرد پس اگه معلم خوبی بودید حتما توضیح میدادید و رفع ابهام میکریدن . میگذاریم به نداشتن وقت و حوصله از سوی شما .
(۲۷/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۷)پارمیس نوشته است:  وطن؟؟؟
آیا شما واقعا وطن مهم هست براتون؟؟؟
خواهشا با خودتون رو راست باشید.
شما اگه واقعا وطن براتون مهم بود از حمله بیگانگان به کشورتون دفاع نمیکردید....
جمله سنگینی گفتین ، دوست دارین ارجاع بدم به صحبتهای خودتون ؟
جناب اقوام ما با اعراب جنگیدین ولی اسلام رو با روی گشاده قبول کردیم نه اعراب رو ، کی میشه امثال شما این دو رو از هم تفکیک کنن .Dodgy
(۲۷/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۷)پارمیس نوشته است:  میگم با کنایه صحبت میکنید میگید نه!!!
من هیچ جا نگفتم ویکی پدیا خوبه یا بده .....
منابعش درسته یا غلطه.....
فقط گفتم تمام مطالبش منبع داره دیگه اختیار با خودتونه که اون منبع رو قبول کنید یا نه.
متن رو دوباره براتون نقل قول میکنم
(۲۷/فروردین/۹۵ ۱۷:۱۸)پارمیس نوشته است:  ویکی شخص نیست که بخواد با شما عناد داشته باشه.
ویکی فقط مطالب رو جمع آوری میکنه.
اتفاقا این ویژگی ش خیلی خوبه.
در مورد هر مطلبی هم یه رفرنس داره.
از خودش که نمینویسه ...
این جمله اختیار با خودتونه که اون منبع رو قبول کنید یا نه.
بنده میگم منابع هم داشته باشه وقتی با مبانی اصلی متضاد باشه و یا خفی باشه مکنه شما متوجه نشید ولی من بشم من نمیپذیرم و دلیل ارایه میدم ولی شما سریع میپذیرید .
و از سویی ویکی رو شما چه تعریف کردین و من چه گفتم .ایا قبول کردین ؟ خیر .

(۲۷/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۷)پارمیس نوشته است:  شما من رو اسلام ستیز خطاب کردید حالام میگید حقیقت برای من تلخه؟!!!
بنده شما رو خیر بلکه کسانی که به نبردهای خلفا و اسلام و ایران و ... میپردازن و مبانی نژاد گرایانه و مثلا میهم پرستانه و ... دارن گفتم . شما این چنین هستین؟شما معتقدین که این حمله و جنایات کاری غلط و وحشیانه بوده درسته ؟ بنده هم همین عقیده رو دارم .اما تو ادامه بحث با شما راهم جدا میشه ، شما اعراب و اسلام رو یکی میدونین ولی بنده خیر .
Blush
(۲۷/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۷)پارمیس نوشته است:  لطف کردید؟؟؟؟
کسی از شما نخواسته بود که لطف کنید.
این کار شما لطف اسمش نیست اسمش منت گذاشتنه.
شما اسمش رو هرچی خواستی بزار ولی من اگه منت میخواستم بزارم جور دیگه میگفتم . سلیقه شما در انتخاب لغات جالبه .
(۲۷/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۷)پارمیس نوشته است:  واقعا الان این حرف به بحث چه ربطی داشت؟؟؟
گیریم که حملاتی که زمان ایران باستان توسط کشور ما انجام میشده اشتباه بوده حالا این دلیل میشه که بگیم اعراب هم حق داشتن به ایران حمله کنن؟؟؟؟
بعد به ملی گراها میگید وطن فروش!!!
شما رسما دارید از تجاوز نظامی به کشورتون دفاع میکنید.Angry
جملتون انکاری هست و شاید و اگر و اما ، اگه غلط بوده دیگر مردمان هم درباره ما بد میگن و به خون ما تشنه هستن و ما هم تشنه به جان اعراب که چرا هزار و اندی سال پیش جوی خون راه انداختن و ....؟
من فقط حرف شما رو از نگاهی دیگه برای خودتون نوشتم .
پس این شما هستین که دارین دفاع میکنین نه من .Smile

(۲۷/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۷)پارمیس نوشته است:  خب منم همین رو میگم.
حمله اعراب به ایران بعد از زمان پیامبر اتفاق افتاد.
اگر پیامبر بودن که اجازه همچین کاری رو نمیدادن.
اون افرادی که اون موقع زمامدار بودن فاقد منطق بودن برای همین به زور متوسل شدن و حمله کردن(طبق متن خودتون)
خانم پارمیس میگم من و شما یه جاهایی تفاهم در نگاه داریم همینه دیگه ؛ کارهایی که اعراب کردن رو باید به پای اسلام بزاریم ؟ میگیم که کار اونها غلط و اشتباه بوده .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
در #دین اجباری نیست - قبیله منتظر - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۱:۲۰
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۳:۴۵
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - mahdy30na - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۴:۴۴
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۷:۱۸
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - mahdy30na - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۸:۴۷