|
در #دین اجباری نیست
|
|
۱۲:۵۶, ۲۹/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۸/فروردین/۹۵ ۲:۴۷)mahdy30na نوشته است: استقبال؟ میشه بگین چطور استقبال کردن ؟ با گرسنه نگهداشتن سربازان ارتش بابل ؟ یا با خواب و غفلت و حریق و ... ؟ این کتاب کوروش نامه یا کوروش پدیا اثر گزنفون که ازش نقل کردید هیچ اعتبار تاریخی نداره. خود گزنفون هم نویسنده مطرحی برای آثار تاریخی نبوده. مثلا اینا بعضی از مقالات و آثار گزنفون هست:
ضمنا گزنفون بارها توی کتابش از کوروش تعریف و تمجید کرده پس میبینید نمیشه به همچین منابع ضد و نقیضی اعتماد کرد. گزنفون از لحاظ تاریخی هم با کوروش همدوره نبوده پس حرفاش نمیتونه منبع موثقی باشه . گزنفون (۴۳۱ تا ۳۵۵ پیش از میلاد) و کوروش (۵۸۰ تا ۵۳۰ پیش از میلاد) (۲۸/فروردین/۹۵ ۲:۴۷)mahdy30na نوشته است: درس تاریخ به حدی برای من شیرین هست که نمیشه وصف کرداگه درس تاریخ برای شما جذاب بود قبل از هر چیزی به تاریخ کشور خودتون علاقه مند بودید. (۲۸/فروردین/۹۵ ۲:۴۷)mahdy30na نوشته است: جناب اقوام ما با اعراب جنگیدین ولی اسلام رو با روی گشاده قبول کردیم نه اعراب رو ، کی میشه امثال شما این دو رو از هم تفکیک کنن . جناب؟؟؟؟ نمیدونم چرا آقایون توی این تالار خانمها رو با واژه جناب خطاب میکنن...!!! اتفاقا بر عکس به نظر من متاسفانه ما اعراب رو با روی گشاده پذیرفتیم نه اسلام رو ... یه نگاه به دوستان کشورمون بندازید متوجه میشید... (۲۸/فروردین/۹۵ ۲:۴۷)mahdy30na نوشته است: شما اسمش رو هرچی خواستی بزار ولی من اگه منت میخواستم بزارم جور دیگه میگفتم . سلیقه شما در انتخاب لغات جالبه . البته منت گذاشتن رو هم برای یه کار مفید میگن نه برای یه عکس از ویکی پدیا که قبلا خودم هم خونده بودم. اینم تعریف منت از ویکی فقه: "منت در اصطلاح به صورتی اطلاق میشود که شخص خوبی و احسان خود را به رخ احسان شده بکشد." (۲۸/فروردین/۹۵ ۲:۴۷)mahdy30na نوشته است: من فقط حرف شما رو از نگاهی دیگه برای خودتون نوشتم . خب جمله من رو با چه منظوری از نگاهی دیگر برای خودم گفتید؟؟؟ به این منظور که چون ایران به بعضی کشورها حمله کرده بوده پس اعراب هم حق داشتن به ایران حمله کنن.منظورتون همین بوده. واقعا بحث با شما هم موجب عصبانیت من و هم موجب خنده میشه. من از حمله به کشورم دفاع کردم یا شما؟؟؟؟ شما جمله ی خودم رو به خودم پس میدید؟؟؟ (۲۸/فروردین/۹۵ ۲:۴۷)mahdy30na نوشته است: خانم پارمیس میگم من و شما یه جاهایی تفاهم در نگاه داریمابدا . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
در #دین اجباری نیست - قبیله منتظر - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۱:۲۰
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۳:۴۵
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - سید ابراهیم - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۴:۰۵