کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در #دین اجباری نیست
۱۲:۵۶, ۲۹/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۸/فروردین/۹۵ ۲:۴۷)mahdy30na نوشته است:  استقبال؟ میشه بگین چطور استقبال کردن ؟ با گرسنه نگهداشتن سربازان ارتش بابل ؟ یا با خواب و غفلت و حریق و ... ؟

یه نمونه از برگهای تاریخ رو بزارین بیارم شاید بدردتون خورد .

And Gobryas and Gadatas and their troops found the gates leading to the palace locked, and those who had been appointed to attack the guard fell upon them as they were drinking by a blazing fire, and without waiting they dealt with them as with foes
...
... And when Gadatas[sup]1[/sup] and his men saw the gates open they dashed in in pursuit of the others as they fled back into the palace, and dealing blows right and left they came into the presence of the king; and they found him already risen with his dagger in his hand.

And Gadatas and Gobryas and their followers overpowered him; and those about the king perished also, one where he had sought some shelter, another while running away, another while actually trying to defend himself with whatever he could.
Cyrus then sent the companies of cavalry around through the streets and gave them orders to cut down all whom they found out of doors, while he directed those who understood Assyrian to proclaim to those in their houses that they should stay there, for if any one should be caught outside, he would be put to death.

While they were thus occupied, Gadatas and Gobryas came up; and first of all they did homage to the gods, seeing that they had avenged themselves upon the wicked king, and then they kissed Cyrus's hands and his feet with many tears of joy.And when day dawned and those in possession[sup]1[/sup] of the citadels discovered that the city was taken and the king slain, they surrendered the citadels, too.
(صفحات 20 تا 34 لینک)

Cyrus then sent the companies of cavalry around through the streets and gave them orders to cut down all whom they found out of doors, while he directed those who understood Assyrian to proclaim to those in their houses that they should stay there, for if any one should be caught outside, he would be put to death.
[*]

When all this was finished, he first called the magi and requested them, inasmuch as the city had been taken by the sword, to select sanctuaries and the first fruits of the booty for the gods. Next he distributed the private houses and official residences among those whom he considered to have had a share in what had been achieved; and he made the division in the way that had been decided upon—the best to the most meritorious. And if any one thought he had less than he should, he bade him come and explain his reasons for thinking so.
Xenophon, Cyropaedia, Editor: Walter Miller [*]

Xenophon. Xenophon in Seven Volumes, 5 and 6. Walter Miller. Harvard University Press, Cambridge, MA; William Heinemann, Ltd., London. 1914.
کتاب گزنفون هستش اگه خواستین مطالعه کنید لینک صفحات رو قرار دادم همراه با ادرس کاملش . فقط این چند نمونه رو داشته باشین تا بعد بگین عجب استقبالی صورت گرفته Blush

این کتاب کوروش نامه یا کوروش پدیا اثر گزنفون که ازش نقل کردید هیچ اعتبار تاریخی نداره.
خود گزنفون هم نویسنده مطرحی برای آثار تاریخی نبوده.

مثلا اینا بعضی از مقالات و آثار گزنفون هست:
  • هیرو: گفتگوی بین هیرو، حاکم خودکامه‌ی سیراکوز و سیمونیدس شاعر.
  • در باب اسب سواری: مقاله‌ای در خصوص رام کردن، تربیت و مراقبت از اسب
  • هیپارخیکوس: مقاله‌ای دیگر در خصوص اسب و وظایف یک افسر سواره نظام
  • کینگتیکوس: مقاله‌ای در خصوص روش‌های صحیح شکار با سگ و مزایای شکار
  • راه‌ها و روش‌ها: مقاله‌ای در خصوص اینکه آتن چگونه باید با بحران‌های اقتصادی و مالی برخورد کند.
همه یا تخیلیه یا آموزش رام کردن سگ و اسب و این جور چیزاست.
ضمنا گزنفون بارها توی کتابش از کوروش تعریف و تمجید کرده پس میبینید نمیشه به همچین منابع ضد و نقیضی اعتماد کرد.
گزنفون از لحاظ تاریخی هم با کوروش همدوره نبوده پس حرفاش نمیتونه منبع موثقی باشه . گزنفون (۴۳۱ تا ۳۵۵ پیش از میلاد) و کوروش (۵۸۰ تا ۵۳۰ پیش از میلاد)

(۲۸/فروردین/۹۵ ۲:۴۷)mahdy30na نوشته است:  درس تاریخ به حدی برای من شیرین هست که نمیشه وصف کرد
اگه درس تاریخ برای شما جذاب بود قبل از هر چیزی به تاریخ کشور خودتون علاقه مند بودید.
(۲۸/فروردین/۹۵ ۲:۴۷)mahdy30na نوشته است:  جناب اقوام ما با اعراب جنگیدین ولی اسلام رو با روی گشاده قبول کردیم نه اعراب رو ، کی میشه امثال شما این دو رو از هم تفکیک کنن .Dodgy

جناب؟؟؟؟
نمیدونم چرا آقایون توی این تالار خانمها رو با واژه جناب خطاب میکنن...!!!
اتفاقا بر عکس به نظر من متاسفانه ما اعراب رو با روی گشاده پذیرفتیم نه اسلام رو ...
یه نگاه به دوستان کشورمون بندازید متوجه میشید...

(۲۸/فروردین/۹۵ ۲:۴۷)mahdy30na نوشته است:  شما اسمش رو هرچی خواستی بزار ولی من اگه منت میخواستم بزارم جور دیگه میگفتم . سلیقه شما در انتخاب لغات جالبه .

البته منت گذاشتن رو هم برای یه کار مفید میگن نه برای یه عکس از ویکی پدیا که قبلا خودم هم خونده بودم.
اینم تعریف منت از ویکی فقه:
"منت در اصطلاح به صورتی اطلاق می‌شود که شخص خوبی و احسان خود را به رخ احسان شده بکشد."

(۲۸/فروردین/۹۵ ۲:۴۷)mahdy30na نوشته است:  من فقط حرف شما رو از نگاهی دیگه برای خودتون نوشتم .
پس این شما هستین که دارین دفاع میکنین نه من .Smile

خب جمله من رو با چه منظوری از نگاهی دیگر برای خودم گفتید؟؟؟
به این منظور که چون ایران به بعضی کشورها حمله کرده بوده پس اعراب هم حق داشتن به ایران حمله کنن.منظورتون همین بوده.
واقعا بحث با شما هم موجب عصبانیت من و هم موجب خنده میشه.
من از حمله به کشورم دفاع کردم یا شما؟؟؟؟
شما جمله ی خودم رو به خودم پس میدید؟؟؟

(۲۸/فروردین/۹۵ ۲:۴۷)mahdy30na نوشته است:  خانم پارمیس میگم من و شما یه جاهایی تفاهم در نگاه داریم
ابدا .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
در #دین اجباری نیست - قبیله منتظر - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۱:۲۰
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۳:۴۵
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - mahdy30na - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۴:۴۴