|
در #دین اجباری نیست
|
|
۱۶:۵۵, ۲۹/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۵ ۱۲:۵۶)پارمیس نوشته است: این کتاب کوروش نامه یا کوروش پدیا اثر گزنفون که ازش نقل کردید هیچ اعتبار تاریخی نداره.خیلی جالبه که کتابی رو که برخی سرمشق خودشون قرار دادن ، شما رد میکنین و میگین بی ارزش و نا معتبر ، ولی کتابی که از نگاه شما رد میشه تو بوغ و کرنا میکنین ... . ![]() تعریف کردن و یا بد گفتن رو شما ملاک تناقض میبینین ؟ اگه تعریف بودهاز کی و در چه زمانی و از زبان چه شخصی بوده ( ببخشید میگم ولی برخی فقط تو یه کتاب به عبارت رو میگیرن ولی بدون دقت در اینگه مصداق کلام و زمان کلام برای کی و کجا بوده ) دلیلتون برفرض اینکه بخواین کتاب رو رد کنین کافی نیست . (۲۹/فروردین/۹۵ ۱۲:۵۶)پارمیس نوشته است: این کتاب کوروش نامه یا کوروش پدیا اثر گزنفون که ازش نقل کردید هیچ اعتبار تاریخی نداره.گزنفون رسالههایی نیز پیرامون «شکار»، «سوارکاری»، «هیپارک» (فرمانده لشکر سوار) نوشته است که همگی مانند بخش بزرگی از دیگر آثار او ارزش فنی و مستند دارند - جعفری دهقی، محمود. بازشناسی منابع و مآخذ تاریخ ایران باستان. تهران: سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت)، ۱۳۹۱ به هر حال من نه قصد دفاع از کتاب رو ندارم ولی اگه قرار هست رد بشه مخصوصا قسمتهای مورد نظر ، یاید مستند رد بشه نه کلیتش وگرنه مت هم هر درکی ارایه بدین رئ با پیدا کردن کوچکترین تناقض مردود میدنم. ![]() مطرح نبود یا اینکه مطالبش خوش نمیومد به مزاج بعضیا و کنار و ترد شده بحساب اوردن ؟ منبعی برای این مطلب و رد صحت اعتبار مطالب مورد نظر ارایه بدین . خانم محترم و رفرنس دادن از ویکی یاد نگرفتین؟ حرف بدون سند رو تکرار کنم چیه؟ کلیه کسایی که دارن از بعد زمان کورش ( حالا بگیریم تا یک صده بعدش ) حرفی زدن باد هوا بوده چون کورش رو درک نکردن . استدال پشت استدال برای حرفهایی که باد هوا بوده. ![]() دسته بندی کتاب رو شما خیلی خلاصه و اونطور که خواستین اوردین و این نشان از داوری صحیحتون میاره گه چقدر بی طرفانه صحبت میکنین اصلا دسته بندی نکردی شما ، منم وارد نمیشم چون از بحث اصلی دور میشیم . خواننده محترم خودت برو کتاب رو ببین چی میگه (۲۹/فروردین/۹۵ ۱۲:۵۶)پارمیس نوشته است: اگه درس تاریخ برای شما جذاب بود قبل از هر چیزی به تاریخ کشور خودتون علاقه مند بودید.همینقدر که شما و دوستان دیگه تاریخ رو بلدین بسته و اون نگاه ما برای شما خوش که نمیاد هیچ کلا مترود به حساب میایم. شما اگه تاریخ بلد بودی اینطوری حرف نمیزدی خانم پارمیس . (۲۹/فروردین/۹۵ ۱۲:۵۶)پارمیس نوشته است: جناب؟؟؟؟ بحث جناب رو بتده از روی موردی خاص عرض میکنم ، دوستان قدیمی میدونن .اگه اعراب رو تو این 1400 سال پذیرفته بودیم که الان عرب بودیم خانم محترم . شما الان ایرانی هستی یا عرب ؟ اون که اسلام رو پذیرفتن یا نپذیرفتن دیگه به عقیده داخلی و اعمال ظاهری هست . گاه بر روی تعصب گاه از روی بادی به هرجهت و نه از روی عقل و گاه از روی عقل و وجدان پذیرفتن . شما رو نمیدونم تو کدوم مرحله هستین . حتی اگه اسلام رو نپذیرفتین ایرادی نمیگیرم چون ممکن هست اسلام رو با عربیت خلط و چیزی متوهم تو ذهنتون ازش درست کرده باشین . ملاک دوست و دشمن از دید شما؟ (۲۹/فروردین/۹۵ ۱۲:۵۶)پارمیس نوشته است: البته منت گذاشتن رو هم برای یه کار مفید میگن نه برای یه عکس از ویکی پدیا که قبلا خودم هم خونده بودم.اگه خونده بودین که تکرار اشتباه خودش خطری بزرگ هست . حالا باید پرسید که شما در تمام مراحل و کارهاتون باتوجه به دانستن ، دوباره دست به خطا و اشتباه میزنین؟ اگه اینطر باشه بحث ها باشما یعنی اشتباه اندر اشتباه. بعدشم من هیچوقت نگفتم متن ، بلکه گفتم لطف . این شمایی که میخوای بگی منت . کار مفید هم اگه از نگاه شما که میخوای بار منت بر مطلب من بار کنی ، از نگاه خودتون میگم بازم کار خوبی بود چون اشتباه شما رو تذکر دادم و باعث شدم که اگه مطلبی رو که خوندین و فراموش کردین رو به یادبیارین. پس چه لطف بگیریم چه منت از نگاه شما کار من کار خیر و مفیدی بود . منت (۲۹/فروردین/۹۵ ۱۲:۵۶)پارمیس نوشته است: خب جمله من رو با چه منظوری از نگاهی دیگر برای خودم گفتید؟؟؟برید مطالب رو بخونین ببینین بنده دفاع کردم یا خیر . بازم میگم حمله اعراب محکوم ولی حق ندارید به اسم عرب ستیزی به اسلام حمله کنید اسلام دوران 3 خلیفه نخست که غاصبانه بود و مشروعیت نداشت حملات و فتوحاتشم مشروعیت نداره . اگه این رو میپذیرید که فبها المراد وگرنه بحث نه ککه نتیجه نمیده بلکه باعث دلخوری و لجاجت میشه و شخصا موافق این نتیجه نیستم. (۲۹/فروردین/۹۵ ۱۲:۵۶)پارمیس نوشته است: واقعا بحث با شما هم موجب عصبانیت من و هم موجب خنده میشه.اعصابتون خورد میشه چون بیسند حرف میزنین و سند و مدرک میبینین که حفاتون به باد رفته و خندتون هم از ... . تاریخ خیلی چیزا گفته درباره خنده و عصبانیت و نهایتش گاه به توهین و تهمت به بنده کشیده شده که امیدوارم شما از این تاریخ درس بگیرین . اگه نیاز باشه بله پس میدم تا بدونین سوالتون رو خودتون پاسخ دادید ولی خودتون نمیدونین . تو اون ابدا که گفتین برای اون حرف بنده ، نهایت عصبانیت توش چنان موج میزنه که اگه دم دست شما بودم الان داشتم تو برزخ قدم میزدم .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
در #دین اجباری نیست - قبیله منتظر - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۱:۲۰
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۳:۴۵