کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در #دین اجباری نیست
۱۲:۲۶, ۱/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۲:۲۶ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۹/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۵)mahdy30na نوشته است:  به هر حال من نه قصد دفاع از کتاب رو ندارم ولی اگه قرار هست رد بشه مخصوصا قسمتهای مورد نظر ، یاید مستند رد بشه نه کلیتش وگرنه مت هم هر درکی ارایه بدین رئ با پیدا کردن کوچکترین تناقض مردود میدنم.Dodgy

ببینید خیلی از کتابها هم هست که شرح فتوحات کوروش رو جور دیگه ای توصیف کرده ..... اصلا چرا کتاب؟؟. خود منشور کوروش رو بخونید.

(۲۹/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۵)mahdy30na نوشته است:  خانم محترم و رفرنس دادن از ویکی یاد نگرفتین؟ حرف بدون سند رو تکرار کنم چیه؟
کلیه کسایی که دارن از بعد زمان کورش ( حالا بگیریم تا یک صده بعدش ) حرفی زدن باد هوا بوده چون کورش رو درک نکردن . استدال پشت استدال برای حرفهایی که باد هوا بوده.Big Grin

دسته بندی کتاب رو شما خیلی خلاصه و اونطور که خواستین اوردین و این نشان از داوری صحیحتون میاره گه چقدر بی طرفانه صحبت میکنین
اصلا دسته بندی نکردی شما ، منم وارد نمیشم چون از بحث اصلی دور میشیم .
همینقدر که شما و دوستان دیگه تاریخ رو بلدین بسته و اون نگاه ما برای شما خوش که نمیاد هیچ کلا مترود به حساب میایم.
شما اگه تاریخ بلد بودی اینطوری حرف نمیزدی خانم پارمیس .

کلا کسی که بخواد با شما بحث کنه باید به نیش و کنایه های کلامی شما هم عادت کنه دیگهConfused
من چطور حرف میزنم؟؟؟؟

(۲۹/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۵)mahdy30na نوشته است:  بحث جناب رو بتده از روی موردی خاص عرض میکنم ، دوستان قدیمی میدونن .

خب این عبارت جناب که شما به کار میبری خودتون و دوستانتون میدونید چیه ولی شاید به یکی دیگه بر بخوره.

(۲۹/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۵)mahdy30na نوشته است:  اگه اعراب رو تو این 1400 سال پذیرفته بودیم که الان عرب بودیم خانم محترم . شما الان ایرانی هستی یا عرب ؟

عرب شناسنامه ای نیستیم ولی زبانمون و خیلی از عادات و رسوماتمون مخصوص عرب هاست.

(۲۹/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۵)mahdy30na نوشته است:  بازم میگم حمله اعراب محکوم ولی حق ندارید به اسم عرب ستیزی به اسلام حمله کنید
اسلام دوران 3 خلیفه نخست که غاصبانه بود و مشروعیت نداشت حملات و فتوحاتشم مشروعیت نداره . اگه این رو میپذیرید که فبها المراد

خوب منم که همینو میگمممممممممممممممم [تصویر: head-crazy-rabbit-emoticon.gif]

(۲۹/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۵)mahdy30na نوشته است:  و نهایتش گاه به توهین و تهمت به بنده کشیده شده که امیدوارم شما از این تاریخ درس بگیرین .

کی به شما توهین کرده؟؟؟؟

(۲۹/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۵)mahdy30na نوشته است:  تو اون ابدا که گفتین برای اون حرف بنده ، نهایت عصبانیت توش چنان موج میزنه که اگه دم دست شما بودم الان داشتم تو برزخ قدم میزدم .Smile

دقیقا .آفرین.
کاملا درست گفتید.
حداقل روانشناسی کلماتتون خوبه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
در #دین اجباری نیست - قبیله منتظر - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۱:۲۰
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۳:۴۵