|
در #دین اجباری نیست
|
|
۱۲:۲۶, ۱/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۲:۲۶ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۵)mahdy30na نوشته است: به هر حال من نه قصد دفاع از کتاب رو ندارم ولی اگه قرار هست رد بشه مخصوصا قسمتهای مورد نظر ، یاید مستند رد بشه نه کلیتش وگرنه مت هم هر درکی ارایه بدین رئ با پیدا کردن کوچکترین تناقض مردود میدنم. ببینید خیلی از کتابها هم هست که شرح فتوحات کوروش رو جور دیگه ای توصیف کرده ..... اصلا چرا کتاب؟؟. خود منشور کوروش رو بخونید. (۲۹/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۵)mahdy30na نوشته است: خانم محترم و رفرنس دادن از ویکی یاد نگرفتین؟ حرف بدون سند رو تکرار کنم چیه؟ کلا کسی که بخواد با شما بحث کنه باید به نیش و کنایه های کلامی شما هم عادت کنه دیگه ![]() من چطور حرف میزنم؟؟؟؟ (۲۹/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۵)mahdy30na نوشته است: بحث جناب رو بتده از روی موردی خاص عرض میکنم ، دوستان قدیمی میدونن . خب این عبارت جناب که شما به کار میبری خودتون و دوستانتون میدونید چیه ولی شاید به یکی دیگه بر بخوره. (۲۹/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۵)mahdy30na نوشته است: اگه اعراب رو تو این 1400 سال پذیرفته بودیم که الان عرب بودیم خانم محترم . شما الان ایرانی هستی یا عرب ؟ عرب شناسنامه ای نیستیم ولی زبانمون و خیلی از عادات و رسوماتمون مخصوص عرب هاست. (۲۹/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۵)mahdy30na نوشته است: بازم میگم حمله اعراب محکوم ولی حق ندارید به اسم عرب ستیزی به اسلام حمله کنید خوب منم که همینو میگمممممممممممممممم (۲۹/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۵)mahdy30na نوشته است: و نهایتش گاه به توهین و تهمت به بنده کشیده شده که امیدوارم شما از این تاریخ درس بگیرین . کی به شما توهین کرده؟؟؟؟ (۲۹/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۵)mahdy30na نوشته است: تو اون ابدا که گفتین برای اون حرف بنده ، نهایت عصبانیت توش چنان موج میزنه که اگه دم دست شما بودم الان داشتم تو برزخ قدم میزدم . دقیقا .آفرین. کاملا درست گفتید. حداقل روانشناسی کلماتتون خوبه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
در #دین اجباری نیست - قبیله منتظر - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۱:۲۰
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - پارمیس - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۳:۴۵
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - سید ابراهیم - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۴:۰۵
پاسخ به: در #دین اجباری نیست - mahdy30na - ۲۷/فروردین/۹۵, ۱۴:۴۴