|
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
|
|
۱۲:۱۱, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
یعنی واقعا از تعجب دارم شاخ در میارم. بحث من این چرخش های احمقانه است. جناب عمار 94. چرا متوجه نمی شید. یا نمی خواهید متوجه بشید....شما فرا فکنی کنید. اصلا نمیدونم شما به شخصیت فردی کاربر سید ابراهیم چه کار دارید. اصل واقعه را بچسبید. میگم چرا باید زمانی که شهاب میاد اون صحبت ها را میکنه به صورت صد درصدی ببریمش بالا و هنرمند ارزشی بخونیمش و سید شهادب الدین صداش کنیم، بعد که میره کن و جایزه میگیره، هنوز فیلم رو ندیده، اینگونه حمله کنیم. اشاره فوق العاده خوبی کردید. فیلم ادم برفی. یادم نمیره همین ده نمکی (کارگردان مثلا ارزشی) چه کارها که نکرد. تو سینما عصر جدید. شیشه چه سینماهایی ریخته نشد. یادم نمیره همین ده نمکی گفته بود گردن اکبر عبدی رو میشکنم. ![]() ![]() ![]() ![]() بی خیال اینقدر تاریخ این جور افراد سیاه و زشته که اصلا نمیخوام برگردم عقب.متاسفانه تو این ایامی که تو تالار نبودم،و الان برگشتم میبینم دقیقا چقدر سطح تالا رفته بالا. این جا هم که شده عین تلگرام و .... بازار شایعه و تهمت و توهین داغه داغه... بیداری کجاییییییی؟؟؟؟ دقیقا کجاییییی ![]() پ ن: از یه طرف هم دوست دارم اون نماد رو دست ترانه درست باشه تا دوستانم اون دنیا مجبور نشن کلی وایسن جواب پس بدن.
|
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزهای سیاسی به فیلمی سیاه"تاکسی" در جشنواره سیاسی برلین | vahrakan | 7 | 3,946 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|