|
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
|
|
۱۵:۳۶, ۱۲/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۵:۵۹ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۱۱)سید ابراهیم نوشته است: بحث من این چرخش های احمقانه است. پیشنهاد میکنم از واژه های بهتری اسفاده کنید . (۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۱۱)سید ابراهیم نوشته است: جناب عمار 94. چرا متوجه نمی شید. یا نمی خواهید متوجه بشید....شما فرا فکنی کنید. اصلا نمیدونم شما به شخصیت فردی کاربر سید ابراهیم چه کار دارید. اصل واقعه را بچسبید. اصل داشتن مشکل شخصی در دنیای مجازی وارد نیست ، به هر حال میتوانید نظرتان را از طریق یک حساب کاربری جدید یا حساب کاربری یکی از دوستانتان وارد کنید و ببینید که موضع من همان هست که بود ! (۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۱۱)سید ابراهیم نوشته است: میگم چرا باید زمانی که شهاب میاد اون صحبت ها را میکنه به صورت صد درصدی ببریمش بالا و هنرمند ارزشی بخونیمش و سید شهادب الدین صداش کنیم، بعد که میره کن و جایزه میگیره، هنوز فیلم رو ندیده، اینگونه حمله کنیم. بعد از بازی ارزشی شهاب حسینی چه میکردیم ؟ تشویقش نمیکردیم ؟ یا منکر هنر ارزشی اش میشدیم ؟ یا چون بازیگر بود و امکان بازی در نقش ضد ارزشی داشت بیخیالش میشدیم؟ یا حتی بهتر است بگوییم بازیگر است و پولش را میگیرد ! ودر برابر ارزش یا ضد ارزش بودن اثر تولیدی هم هیچ نقشی ندارد . در مورد فیلم فروشنده هم که تم اصلی داستان معلوم است و مشکل ما با همین تم ماجراست نه مثلا بازی فنی هنرپیشگان ! ضمنا اینکه نقش دانای کل را حذف کردن و استفاده از افعال اول شخص جمع نیز کمکی به توجیه تان نمیکند (قبلا میگفتید که نیروی های (با اصطلاح روشنفکر و مذهبی ) این کار را میکنند... و این تغییر زاویه ی تعریف جواب منطقی به بحثی که در پست های گذشته شد نیست ) (۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۱۱)سید ابراهیم نوشته است: اشاره فوق العاده خوبی کردید. فیلم ادم برفی. یادم نمیره همین ده نمکی (کارگردان مثلا ارزشی) چه کارها که نکرد. تو سینما عصر جدید. شیشه چه سینماهایی ریخته نشد. یادم نمیره همین ده نمکی گفته بود گردن اکبر عبدی رو میشکنم. بی خیال اینقدر تاریخ این جور افراد سیاه و زشته که اصلا نمیخوام برگردم عقب. منظورتان شبیه همین تهمتی که به مسعود دهنمکی زدید ! با این که قبلا هم گفتم فیلم آدم برفی مشغول وطن فروشی نیست ولی عدم وطن فروشی فیلم باعث نمیشود که چشم بر اشکالات دیگرش ببندیم (۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۱۱)سید ابراهیم نوشته است: بیداری کجاییییییی؟؟؟؟ دقیقا کجاییییی خوب بریم سر اصل مطلب ، به نظر من مشکل شما نه فیلم فروشنده است ! نه سینمای ایران (که گفته میشود احتمالا تنهای سینمای مستقل جهان غیر از بالیود است ، ظاهرا دستگاه هالیود کل سینمای جهان را بلعیده و مستقل ماندن سینمای ایران هم نه به خاطر هنر هنرمندان ! بلکه دقیقا به علت حفظ اجباری هنجارهاست) مشکل شما مشتبه شدن مفهوم تعادل است . اگر راه راست را شبیه یک جاده تصویر کنیم تعادل دقیقا قلب این جاده است نه حضور در حاشیه های آن . در حاشیه ی این راه و در مرز بین حق و باطل افرادی حضور دارند ، مفهوم تعادل این است که خود در قلب راه باشیم و این افراد را هم به قلب راه دعوت کنیم . این ایده که در حاشیه ی راه لی لی کنان بیم مرز حق و باطل حرکت کنیم و حتی سعی در پرت کردن نیرو های خودی داخل راه به بیراهه کنیم به امید آنکه به جذب افراد بیرون از مرز حق و باطل که به راه نزدیک شده اند بپردازیم مفهومش تعادل نیست !!! ((بسیاری از همین افراد به نظر شما (با تاریخ سیاه و زشت) هزاران بار شرف دارند بر وطن فروشان و... فرهنگی ....)) توجه کنید که این راه از گردنه های پر پیچ و خمی میگذرد و همیشه حاشیه راه محل مناسبی برای حرکت نیست .. (۱۲/خرداد/۹۵ ۱۳:۴۰)A L I نوشته است: 1-دسته اول مثل خانوم علیدوستی که فقط خواهان حقوق برابر هست،مثل همین دیه زن و مرد!(که برابر شد!) تاپیک به انحراف نرود ! این که زن و مرد حقوق یکسانی داشته باشند ظاهرا حرف معقولی است ! به شرطی که امکان اجرا هم داشته باشد . فرض کنید زن و مردی تصمیم بر فرزند آوری بگیرند ، با روش های معمولی حق زن پایمال خواهد شد چون زمانی که شوهرش مشغول زندگی عادی خود است او باید 9ماه رنج و عذاب بار فرزند را تحمل کند . به نظرتان چه طور است که برای برابری به طور مساوی هر کدام 4.5 ماه از بارداری را تحمل کنند و البته چون نیمه دوم بارداری سخت تر است برای برقراری مفهوم تساوی به طور ماهانه یا حتی هفتگی مسئول نگه داری جنین باشند ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزهای سیاسی به فیلمی سیاه"تاکسی" در جشنواره سیاسی برلین | vahrakan | 7 | 3,946 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|