کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
۱۶:۱۳, ۱۲/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۶:۱۴ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #61
آواتار
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۵:۳۶)اصغر فرهادی نوشته است:  
خواهش می کنم جناب عدالت
البته من عرض کردم که به جای پرداختن به اشخاص، خود اثر و یا تفکری که مورد پسند شما نیست را نقد کنید.
مثلاً فرض کنید من می خواهم جناب عدالت را نقد کنم. به ایشان می گویم لطفاً از بکار بردن تعداد غیر معمول علامت تعجب (!!!!!!!!!!!!!!!) در جوابیه هایتان خودداری نمایید چرا که متن شما را از حالت رسمی خارج کرده و تاثیر منفی روی خواننده میگذارد.
در این نقدی که من به نحوه ی نوشتاری شما داشتم، کاری به این موضوع ندارم که جناب عدالت از پیروان فمینیسم هستند یا از پیروان ماسکولیسم. آیا حساب کاربری ایشان Original است و یا Fake ... آیا از بنده خوششان می آید و یا متنفر هستند و...
از طرفی این نقد من هم چیزی بیشتر از یک اظهار نظر شخصی نخواهد بود که ممکن است مورد پسند خیلی ها از جمله شما نباشد.
ممکن است فرد دیگری از بکار بردن تعداد غیر معمول علامت تعجب (!!!!!!!!!!!!!!!) در جوابیه های شما استقبال کند. در بالا که همان جریان در آغوش گرفتن و بوسیدن را ذکر کردم و اینکه هر کسی اعتقادات خاص خودش را دارد...
و در مورد آنجایی که تفکر موجود در فیلم های بنده را نقد فرمودید واینکه سیاهی و خرابی نتیجه جامعه مذهبی و بسته و چاره اش یا فرار از این جامعه یا اصلاح آن...
آیا نظر شما غیر از این است؟ حتی در همین عرصه ی هنر، خطوط قرمز فرهنگی و مذهبی در جمهوری اسلامی ایران،
بدون شک موانعی برای سازنده ی اثر خواهد بود (منظورم سازندگان آثاری است که اعتقادی به این خطوط قرمز ندارند).
خودتان می دانید که متن فیلمنامه ها باید توسط حکومت تایید شوند. در اینجا برخی از سازندگان، آموخته اند که با این محدودیت ها کنار بیایند، اما برخی نیز کشور را در جستجوی آزادی های بیشتر برای آنچه به آن اعتقاد دارند، ترک می کنند. مثلاً همین پارسال خانم آیدا پناهنده با نخستین فیلم بلند خود با عنوان «ناهید» در بخش «نوعی نگاه» برنده جایزه «آینده نویدبخش» شد. شما باید بپذیرید که این افراد هستند که آینده ی سینمای ایران را می سازند و نه حکومت ها!
توجه داشته باشید که صادقانه با شما بحث می کنم و همین انتظار را نیز از شما دارم[تصویر: blush.png]

به نام خدا

باز از آسفالت رفتید خاکی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربر محترم، اصلا شخصیت فرهادی و غیره و ذالک به کنار، از فیلم دفاع کنید، چه چیزی در فیلمهای فرهادی میبینید که آنرا مستحق 60 جایزه سینمایی میدانید، چه نوع شاهکار شگرفی در آن میبیند که مثلا فیلمهای مجیدی و حتی دیگرانی که نزدیک به طرز فکر شما هستند از مهرجوئی بگیرید تا کیمیایی، از آن بی بهره است ؟؟؟؟؟

در فیلم جدایی بجز سیاهی مطلق و تشنج و طعنه به مذهب و جمهوری اسلامی چه دیدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دقیقا کجای فیلم شاهکار بود، آیا این که پدر پیر آلزایمری را میکنند نماد کشور ایران، شاهکار بود یا اینکه همان شخصی که وابسته پدرش هست، میزند زن مستخدم را سقط جنین میکند که البته خود او هم مقصر نیست و در واقع مقصر اصلی پدر پیر هم نیست، بلکه مقصر (( آلزایمری !!!!!! )) میباشد که پدر پیر گرفته و الا آخر، لطفا توضیح دهید تا لااقل ثابت شود ما اشتباه میکنیم یا شما.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، قبیله منتظر ، اصغر فرهادی ، vahrakan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !! - عدالت - ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۶:۱۳

[-]