کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جرج کارلین خداناباور بود
۱۴:۲۶, ۱۴/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۰ توسط Darkness.)
شماره ارسال: #7
آواتار
من زیاد قصدم بحث نبود. فقط میخواستم نشون بدم به خیلی از دوستان که این مستند یا مستند ها رو جدی میگیرن که بگم نباید یه طرفه به قاضی رفت و مثلن وقتی تو چنین به اصطلاح مستندهایی میان یه قطعه فیلم یا سخنرانی رو استفاده میکنن در جهت اون هدفی که برای اون فیلم دارن این دیگه اسمش مستند نیست!

و کسی مث کارلین یا پوپر اگه میاد سیاست رو نقد میکنه با امریکا رو نقد میکنه این معنیش این نیست که پس اون شخص طرف ماست یا بر باورهای ما یا چیزهای دیگه نقدی نداره.

میخوام بگم اگه اینجا اسمش آزادی و بیداری اندیشه هست حداقل چیزی که من تا الان داخلش میبینم چیزی جز تاریکی اندیشه و درگیری با یکسری مفاهیم عیرمنطقی و ... بیشتر نیست.

اینم که میگین جواب شبهاتش در کتاب دینی دبیرستان هست !! فکر کنم دارین سر به سرم میزارین ! چون من تمام اون کتابها رو پر از سفسطه و مغلطه میبینم که مث آب خوردن میشه همشو به چالش کشید ! اصولا دین با هیچ روش منطقی و علمی قابل اثبات نیست و چیزی که توش هست فقط ایمان آو.ردن هست.

مث ایه اول بقره که میکه یومنون بالغیب.....یعنی توی دین تو باید ایمان بیاری و باور کنی یه چیزی درسته همین ! دین مقابل منطق شکست میخوره.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
جرج کارلین خداناباور بود - Darkness - ۱۳/خرداد/۹۵, ۲۲:۵۹
پاسخ به: جرج کارلین خداناباور بود - Darkness - ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۲۶

پرش در بین بخشها:

بالا