|
واقعا جای تاسف داره.....
|
|
۱۸:۴۲, ۱۴/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۹:۰۹ توسط AmirEfrit.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۴۰)علی املشی نوشته است: ببینید اصلا حق با شما آقای خرمی بوکسور خوبی نیستن....ولی کار ایشون تحسین داره....ما از اول نمیخواستیم بگیم ایشون خوبن یابد ...میخواستیم کار ایشون رو تحسین کنیم.....من اطلاعات ورزشی شما رو تحسین میکنم ولی لطفا از بحث های مربوط به رشته ی بوکس پرهیز کنید...هدف این تایپیک اینه میخواد نشون بده یه عده چه قدر غرب زده ان......چرا یه عده تجربه کسب نمیکنن؟ همین امروز [b]شما حتی فرق بین بوکس و MMA رو نمیدونین و میگین ایشون بوکسورن ... ما اصل رو ول کردیم و فقط بدنبال این کارهای تبلیغاتی هستیم. شخصی بعنوان یک ورزشکار باید الگوش آقا تختی باشه و اول از هرچیزی اخلاقیات رو رعایت بکنه و بعدش مسائل فنی. وقتی یک فردی داره دروغ میگه و خودش رو شخص دیگری جا میزنه و در اون رشته هم هیچ توفیقی نداره و کسب نکرده ما اجازه ای نداریم بیاییم اسمش رو منتشر کنیم و بهش کمک کنیم درحالیکه ورزشکارهای گمنام و قهرمانی داریم که بدون پول دارین تو میادین بین المللی میجنگن. پس این بحث تموم میشه اما لطفا اینقدر درگیر مسائل تبلیغاتی و حاشیه ای نباشین...اینکه کسی عکس رهبر روی لباسش باشه مشخصه که چه تمایلاتی داره و اصلا به دلیل اینکه ورزش و سیاست باید جدا از هم باشه توی میادین واقعی بین المللی کسی نباید چنین کارهایی بکنه حالا ایشون توی معلوم نیست کجا مبارزه کردن که بهش اجازه دادن با مداحی بیاد داخل. یه ورزشکار بعد از پیروزی پرچم کشورش رو بالا میبره و سجده شکر انجام میده مثل کاری که همه ورزشکارهای ارزنده کشورمون انجام میدن... پس لطفا تاکید میکنم بدنبال حاشیه سازی نباشید. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |