|
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
|
|
۲۲:۲۸, ۱۵/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۵ ۱۰:۲۴)Imam12 نوشته است: تا حالا دقت کردید چرا اسم فیلم "فروشنده" هست؟؟ منظور از فروشنده زن فاحشه ی هست که بدن خودشو میفروشه!وای چقدر بد!!!! نمی دونم چند خط از نمایشنامه منبع الهام فرهادی رو خوندید اولا دلیل نمی شه که چون اسمش مضمون بدی داره فیلم بد باشه این مسئله اصلا منطقی نیست. دوما چرا باید ندیده فیلم رو نقد کنیم؟ کی اینجا دیده فیلم رو کامل بیاد از پست من تشکر کنه لطفا تا همدیگه رو پیدا کنیم سوما سبک کار فرهادی این جور کارهاس. یکی مثل مدیری کمدی کار می کنه. یکی مثل عطاران لطیفه تولید می کنه. یکی مثل حاتمی کیا حماسی می سازه. این یه سبک کاره. اگر خوشتون نمی یاد دلیل نمی شه که نقد کنید. منم سبک فیلم جنائی دوست ندارم. دلیلی نیست که بیام و فلسفه ی ژانر جنائی رو ببرم زیر سوال آقای فرهادی سبک کارش درام سیاه اجتماعی هست. درام سفید اگر کسی دوست داره دلیل نمی شه بگه درام سیاه بده. کلی درام سیاه هست (مخصوصا با مضمون احتماعی) که درباره آمریکا، اروپا و ... ساخته شده چیزی که نظر آدمو درباره سبک زندگی آمریکایی و اروپایی عوض می کنه. همه هم جایزه بردن. من یه کالکشن ازشون دارم خیلی هم جالبن برام دوست دارم این سبک رو |
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزهای سیاسی به فیلمی سیاه"تاکسی" در جشنواره سیاسی برلین | vahrakan | 7 | 3,946 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|