|
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
|
|
۰:۰۹, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۵ ۱۲:۰۴)قبیله منتظر نوشته است: ?سایه شوم فتنه گران بر سر سینمای ایران?تلویزیون که یکدست در اختیار آقایون هست...سینما دیگه دست تهیه کننده اس! هرچی دلش بخواد میسازه! تهیه کننده یک اثر به فکر فروش فیلمش هست(بخوانید محصولش) به زور که نمیشه عقاید یک عده خاص رو به مردم تحمیل کرد! مردم حداقل در این مورد آزاد هستند که چه ببیند و چه نبینند! تصمیشم با خود مردم هست الان هیچ کس تلویزیون نمیبینه کسی به اخبار تلویزیون اعتماد نداره! همین چندتا فیلم که ساخته شدن و مردم دارند با سینما آشتی میکنن! من فیلم ابد و یک روز دیدم،انصافا فیلم خوب و خوش ساختی بود! خونه و زندگیشون از جنس مردم کوچه و خیابون بود... بعضی از مشکلات رو به خوبی به نمایش گذاشته بود! اما هنوز فیلم 50 کیلو آلبالو ندیدم! بعد امتحاناتم میرم و میبینمش و بعد میتونم در این مورد نظر بدم! چند نفر از دوستان که فیلم من سالوادور نیستم رو دیده بودن میگفتن در اون حد خوب نبوده که براش تبلیغ شده،ولی من معتقدم باید خودم ببینم و نظر بدم چون هرکسی به دید خودش میبینه! شاید یک نفر فقط برای خندیدن و خندیدن میره یک فیلم میبینه! مثلا من به یک بنده خدایی سریال breaking bad دادم ببینه بعد چند قسمت گفت سریاله مزخرفه و خوب نیست! در صورتیکه این سریال یکی از بهترین سریالهایی که به عمرم دیدم و مفاهیم خوبی در این فیلم وجود داره،به نظرم یکی از گزینه های خوب برای اومدن به صدا و سیمای ایران هست و میشه جزو سریالهایی باشه که ترجمه بشن و در شبکه های سیما پخش بشه! (حداقلش از کبرا 11 که بهتره )
|
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزهای سیاسی به فیلمی سیاه"تاکسی" در جشنواره سیاسی برلین | vahrakan | 7 | 3,946 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|

در صورتیکه این سریال یکی از بهترین سریالهایی که به عمرم دیدم و مفاهیم خوبی در این فیلم وجود داره،به نظرم یکی از گزینه های خوب برای اومدن به صدا و سیمای ایران هست و میشه جزو سریالهایی باشه که ترجمه بشن و در شبکه های سیما پخش بشه! (حداقلش از کبرا 11 که بهتره )