کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
۰:۰۹, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #83
آواتار
(۱۶/خرداد/۹۵ ۱۲:۰۴)قبیله منتظر نوشته است:  ?سایه شوم فتنه گران بر سر سینمای ایران?

[/b]

[b]⏪امور سينمايي كشور از دفتر خاتمي هدايت مي شود

?به گزارش خبرگزاری فارس آقای امیر حسین جوانشیر منتقد سینمای ایران (و از اعضای ستاد تبلیغاتی روحانی) از سیطره و سلطه دفتر خاتمی بر امور سینمایی کشور پرده برداشت.

امير حسين جوانشیر گفت:

""سياست گذاري ها و ريل گذاري هايي كه امروز توسط دولت يازدهم در عرصه فرهنگ شاهد آن هستيم ، در شأن جمهوري اسلامي ايران نيست""

وي با اشاره به اينكه فيلم هايي ، نظير ٥٠ كيلو آلبالو نماد سياست هاي فرهنگي دولت يازدهم است.

توليد اين آثار پيامي جز تشويش اذهان عمومي و دادن پيام هاي غير اخلاقي و مشكوك سیاسی به مخاطبان ندارد.

جوانشير با بيان اينكه در حوزه سينما تمام امور در دست اصلاح طلبان افراطي است ، افزود:

قرائن و شواهد نشان مي دهد كه امور سينمایی کشور در دولت يازدهم از دفتر خاتمي ، رئيس دولت اصلاحات اداره مي شود.

[/b]

[b]پیش از این (در تابستان سال ۹۲) گفته بودیم که در کنسرسیوم دولت روحانی ، وزارتخانه های فرهنگی (ارشاد ، علوم ، آموزش و پرورش) به لایه افراطی اصلاح طلبان (جبهه منحله مشارکت و خالق براندازی پارلمانی در مجلس ششم) تعلق گرفت.
تلویزیون که یکدست در اختیار آقایون هست...سینما دیگه دست تهیه کننده اس! هرچی دلش بخواد میسازه!
تهیه کننده یک اثر به فکر فروش فیلمش هست(بخوانید محصولش)
به زور که نمیشه عقاید یک عده خاص رو به مردم تحمیل کرد!
مردم حداقل در این مورد آزاد هستند که چه ببیند و چه نبینند! تصمیشم با خود مردم هست
الان هیچ کس تلویزیون نمیبینه کسی به اخبار تلویزیون اعتماد نداره!
همین چندتا فیلم که ساخته شدن و مردم دارند با سینما آشتی میکنن!
من فیلم ابد و یک روز دیدم،انصافا فیلم خوب و خوش ساختی بود! خونه و زندگیشون از جنس مردم کوچه و خیابون بود...
بعضی از مشکلات رو به خوبی به نمایش گذاشته بود! اما هنوز فیلم 50 کیلو آلبالو ندیدم! بعد امتحاناتم میرم و میبینمش
و بعد میتونم در این مورد نظر بدم! چند نفر از دوستان که فیلم من سالوادور نیستم رو دیده بودن میگفتن در اون حد خوب نبوده که براش تبلیغ شده،ولی من معتقدم باید خودم ببینم و نظر بدم چون هرکسی به دید خودش میبینه! شاید یک نفر فقط برای خندیدن و خندیدن میره یک فیلم میبینه! مثلا من به یک بنده خدایی سریال breaking bad دادم ببینه بعد چند قسمت گفت سریاله مزخرفه و خوب نیست!Big Grin در صورتیکه این سریال یکی از بهترین سریالهایی که به عمرم دیدم و مفاهیم خوبی در این فیلم وجود داره،به نظرم یکی از گزینه های خوب برای اومدن به صدا و سیمای ایران هست و میشه جزو سریالهایی باشه که ترجمه بشن و در شبکه های سیما پخش بشه! (حداقلش از کبرا 11 که بهتره )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !! - A L I - ۱۷/خرداد/۹۵ ۰:۰۹

[-]